Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kicsi esküvőhöz is szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi esküvőhöz is szoktak vőfélyt fogadni? Függ a díja az esküvő nagyságától?

Figyelt kérdés
Pl. ha csak 25-30-35 fős az esküvő, arra is szoktak vőfélyt hívni? Van az árban különbség, ha pl. 30 vagy 130 fő van?
2014. okt. 28. 13:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A rokonok többsége ugyanúgy nem képes kiváltani egy vőfélyt, ahogyan fotóst/filmest/DJ-t sem. Nagyon sokszor láttam már családon belülről felkért vőfélyt, akinek elment a hangja amikor meg kellett volna szólalni. A vőfély feladata, hogy levezényelje a napot, összefogja a szolgáltatói csapatot és segítse a munkájukat, tájékoztassa és szórakoztassa a násznépet. Azt, hogy a Te családodban/barátaid között van-e olyan aki erre képes, Te tudod, de csodát ne várj. Én fotósként személy szerint jobban szeretem ha nem nekem megy el a nap végére a hangom azért mert nincs vőfély és végigordítom a napot, de egy kisebb lagzinál ez simán belefér. Ötven fő felett nem örülök ha nincs vőfély/CM. Alatta még meg lehet oldani.
2014. okt. 29. 16:44
 12/14 anonim válasza:
nem nem szoktak
2014. okt. 31. 16:51
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Igen, lehet felkérni családtagot, barátot is, de akiket szeretnék meghívni az esküvőmre, azokat azért hívom meg, hogy velem együtt ünnepeljenek és élvezzék a napot. Egy vendégemet se szeretném egész estére leterhelni valami feladattal. Persze, meg lehet kérni erre-arra, de nem szeretnék egy vendégnek se egész napos munkát adni, hogy folyamatosan arra kelljen figyelnie, hogy mit kell csinálni.

Inkább tartunk szűkebb esküvőt, de a vendégek élvezzék a napot.

A másik dolog meg az, hogy rég nem voltunk már esküvőn, nem árt, ha valaki levezényli a napot, elég szétszórt a csapat, ahogy előre elnézem, kellesz az irányítás.

Kinek a pap, kinek a papné.

A másik dolog, ami érdekelne, hogy szokott változni a "bérelt" vőfény tarifája az esküvő nagyságától függően?

2014. okt. 31. 19:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Az árakról szerintem jobb ha a szolgáltatót kérdezed. Itt a többség nagyon el van tévedve árakat tekintve és rendszerint nagyon alálőnek a reálisnak, de még ha valaki jót is írna, az is csak arra lenne igaz akivel neki van tapasztalata, simán lehet, hogy Te mástól teljesen eltérő feltételeket/árakat kapsz.
2014. okt. 31. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!