Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nekem milyen esküvői ruha állna jól? Többi lent.
168 cm vagyok,körte alkatú,tehát sajnos kis mellem van:75/A
Amúgy push up melltartókat szoktam hordani,hogy nézzek is ki valahogy,viszont nem tudom,hogy esküvői ruha alá ez megoldható-e.
Csipkés ruciban gondolkoztam,és pántos,vagy pánt nélküliben. Amúgy ilyen kicsi mellett megfog egyáltalán a pánt nélküli melltartó?
Segítsetek :) ruha képeket is linkelhettek
Pont, hogy nem előnyös a pántnélküli ruha, mert az annak áll jól, akinek fenntartja a felsőrészt a melle és szépen kiemelkedik.
Így pedig, mint minden más ruhánál is az az előnyös, ha a felsőrészen van valami megoldás, ami elvonja a figyelmet a lapos mellről, tehát egy fodor, egy nyakbaakasztós dolog, csipke stb.
Ruhája válogatja, hogy van-e benne beépített melltartó/bélés. Sok helyen amikor Rád varrják, ezt is változtatják. Ismerek olyan pécsi kölcsönzőt, ahol az van kinézve a szalonból, aki nem veszi fel a pushupot, amit ajánlanak hozzá.
Én varratom a sajátom, betét van belevarrva. Nekem sincs sokkal nagyobb mellem, 75B-s vagyok, pánt nélkülit választottam, de nem szív alakú dekoltázzsal, mert az nem állt volna úgy, ahogy kellene neki. Egy picit lejjebb megy a vonala középen, de majdnem egyenes. Nekem ez volt a legelőnyösebb.
Lehet pánt nélkülid, de nem mindegy, hogy milyen. Lesz, ami nem fog jól állni (ahogy a nagyon nagy mellű nőknek sem mindig a pánt nélküli a legelőnyösebb). A ruha súlyát elsősorban a derekad fogja tartani, nem a felső rész, szóval amiatt ne aggódj, ahogy befűznek/behúzzák a ruhát, ha az Rád van alakítva, akkor nem fog elcsúszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!