Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! ILYESMI esküvői ruhát keresek. Hol tudnám beszerezni, vagy varratni?
2 héten belül kéne.. szóval nagyon sürgős.. 20 ezer ft-ból jó lenne, ha kijönne!! Olyan üzleteket, alkalmi/esküvői szalonokat keresek, ahol lehet hasonlókat kapni, olcsón.. de nem nagyon találok.. :( Vagy ha tudnátok ajánlani egy jó varrónőt??? Hajdú-Bihar és Borsod környékén!
Ami nem abroncsos és kicsit hosszított derekú (mert széles a derekam és kissé molett vagyok)
Ez pl jó is lenne, csak a mintája nem tetszik a hasán, de a hosszítása stimmel és a többi is.
Nekem mindharom nőknél ugyanazt a tobb képes google keresést hozza be....
Na mindegy. Elbattyogsz a hozzad legkozelebb eső menyasszonyi ruha kölcsönzőbe es szétnézel
20ból max az anyagot megveheted. Az is közre játszik, hogy ha meghallják a varrónők, hogy esküvő 3 szoros áron dolgoznak, mint a cukrászok.
Miskolcon a szinvaparkkal szemben van egy esküvői ruhabolt szerűség. Nem tudom van e ilyen, de ott most szanaszéjjel van plakátolva az 50%-os leárazás.
mango.com oldalon keress rá a maxi ruhákra
nem esküvői, de hasonló fazokon vannak, 22-24-ért láttam tök jókat, amik simán lehetnek esküvői ruhák
kifejezetten esküvői ruhát, szalonban, vagy varratva nem fogsz 20 körül találni
olx.hu, jofogas.hu, vatera.hu, stb
Menyasszonyok százai árulják az 1x használt ruhákat a bolti ár töredékéért, főleg most szezon végén. Bérlésnél sem te vagy az első aki felveszi (vagy ha igen, akkor az nem 20 000 ft)
az ebayen is van egy csomó olcsón:
9-es
Igen, csak annak a szállítása sokszor minimum egy hónap. Itt most 2 hét van a beszerzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!