Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » SOS! ILYESMI esküvői ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! ILYESMI esküvői ruhát keresek. Hol tudnám beszerezni, vagy varratni?

Figyelt kérdés

2 héten belül kéne.. szóval nagyon sürgős.. 20 ezer ft-ból jó lenne, ha kijönne!! Olyan üzleteket, alkalmi/esküvői szalonokat keresek, ahol lehet hasonlókat kapni, olcsón.. de nem nagyon találok.. :( Vagy ha tudnátok ajánlani egy jó varrónőt??? Hajdú-Bihar és Borsod környékén!

Ami nem abroncsos és kicsit hosszított derekú (mert széles a derekam és kissé molett vagyok)

[link]

2014. okt. 14. 13:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%
#5: A varrónők háromszoros áron dolgoznak mint a cukrászok? :) Egyébként olyanról írsz amiről fogalmad sincs. Nem látsz bele, de szilárd meggyőződésed van, az pedig meg sem fordul a fejedben, hogy azért drágább valami ami esküvőre kell mert több vele a munka/több alapanyag kell hozzá és egyáltalában teljesen megváltoznak a feltételek és az adott termékkel/szolgáltatással szemben támasztott feltételek illetve elvárások a megrendelő részéről is amint kimondja azt a szót, hogy esküvő? Nagyon nagy divat lett ez a hozzáállás amit Te is tanúsítasz, csak majd ne felejts el felháborodni ha a saját szakterületeden a saját munkádról/szolgáltatásodról/termékedről magyarázza majd meg valaki, hogy miért rablás/lehúzás.
2014. okt. 14. 17:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Azert dragabb minden eskuvore, mert ott nem lehet hiba. A virag nem konyulhat le delutanra, a tortarol nem eshet le a diszites, a ruha nem lehet osszedobott. Ezt kell megfizetni...
2014. okt. 14. 18:09
 13/21 anonim ***** válasza:

ugyan nem ezt a fazont linkelted, de ahogy lefestetted magad, talán jól állhatnak:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 14. 22:49
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem szívózásból és nem akadékoskodásból kérdezem,kérlek ne pontozzatok le. Hogyhogy most keresel ruhát?Nem találtál megfelelőt eddig, vagy nem is kerestél?
2014. okt. 15. 09:20
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is olx, 2 hét alatt nem varrja meg senki, 20 ezerért újat nem kapsz, se nem kölcsönzöl.
2014. okt. 15. 15:22
 16/21 anonim ***** válasza:

Off 14!

En pl kénytelen voltam az eskuvom elott 2 héttel ujat venni, mert olyan nagyot valtozott a súlyom.....

2014. okt. 15. 15:24
 17/21 anonim ***** válasza:

14-es vagyok,

16: uhh... én biztos kikészülnék tőle, így is frászban vagyok, mert varratom és a franc tudja, milyen lesz a végeredmény...:D

Kedves kérdező: remélem, hogy megtalálod, így ezeket találtam hirtelen:

Kb árban jók:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Néhány drágább,de nagyon szép:

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 15. 16:34
 18/21 A kérdező kommentje:
Sajnos Budapestre nem tudok érte felutazni hogy próbálgassak és vagy jó, vagy nem. Az OLX-en már mindet megnéztem, ami közelebb van. Meg a máshol is, használtan. Azért most keresek, mert eddig össze-vissza variálás volt, hogy akkor mikor, hogy lesz az esküvő, segít-e a család pénzzel, vagy sem.. Azt sem tudtam eddig, hogy lesz e egyáltalán ruhám, vagy milyen lesz. Mostanra dőlt el csak, sajnos.
2014. okt. 16. 12:37
 19/21 A kérdező kommentje:
Látatlanba hogy merjem megvenni, pláne hogy macerás az alkatom. :/
2014. okt. 16. 12:40
 20/21 anonim ***** válasza:

Őt még érdemes lehet felhívni, csak keringőruhákat láttam így nála, de azt 20 alatt lehet bérelni, nem tudom, milyen modelljei vannak, de ez talán nincs olyan messze. [link]

Ahogy néztem, törtfehérek vannak nála a koszorúslányruhák között is. ( [link]

2014. okt. 17. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!