Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel értessem meg a párommal hogy nekem fontos, szeretném ha a felesége lehetnék?
Lehet a párodnak azért nehéz mert a rossz házassága végett teljesen elment a kedve a dologtól, mert lehet hogy neki házasság előtt tökéletes élete volt, és ha veled is összeházasodna fél attól ha ez elromolna.
Sajnos van egy ismerősöm aki 10 évig élt a párjával boldogan de amint házasságot kötöttek, teljesen megváltozott minden.
Meg a házasság még is csak papír egymás iránt érzett szerelmeteken, szereteteteken ez nem változtat semmit. Persze tudom fontos ez neked, de a párodat erre nem kényszerítheted mert azzal már rontasz a helyzeten, itt az kell hogy tudd meg miért nem akarja a házasságot, mert hogy oka van az biztos, és ha olyat mond ami tényleg nem kifogás neked el kell fogadnod, kényszeríteni nem lehet semmire. Meg ez a másfél év még nem olyan sok hogy összekössétek az életeteket. Én is beszéltem erről a párommal és mi úgy vagyunk vele hogy 2 év együttlét után még korainak tartjuk, párom mondta hogy feleségül akar venni, de ő ezt különlegessé akarja tenni, az eljegyzést is tartogatja a megfelelő napra amikor nem fogok rá számítani egyáltalán, és ő mindennek meg aarja adni a módját, ő meglepni akar ezzel, és lehet hogy a te párod is hasonlóan van vele. El akarja érni hogy ne számíts rá, és majd lehet hogy akkor fogja megtenni a lépést a házasság felé.
Hidd el egy ideig pihentesd a dolgot, légy türelmes, biztos vagyok benne hogy elfog jönni a nagy nap!
Ha csak úgy elviekben szeretnél beszélni róla, akkor nyugodtan. Fontos tisztázni, hogy mik a terveitek a jövőre nézve, mit vártok vagy reméltek ettől a kapcsolattól.
Bár azt nem értem, hogy ha ilyenekről még nem beszéltetek, és a kapcsolatotok is ennyire fiatal még, miért vállaltatok rá gyereket?
1,5 éve vagytok együtt és fél éves a gyerek???
Gondolom most nem éppen a házasodás gondolata foglalja le. ..
18-(9+6)=18-9-6=3
Magyarul 3 hónapnyi ismeretség után teherbe estél, és meg is tartottad a gyereket.
Csak tényleg kíváncsiságból 2 kérdés:
- Volt állandó munkahelyed, amikor megismerkedtetek?
- Tervezel szülni még egy gyereket, mondjuk úgy két és fél év múlva?
megvagy neki te,sőt már gyermeket is kapott.
nem tudom elképzelni mivel lehetne motiválni házasságra amiben csak kockázat van anyagilag.
főleg,hogy túl van már 1 váláson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!