Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mivel értessem meg a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel értessem meg a párommal hogy nekem fontos, szeretném ha a felesége lehetnék?

Figyelt kérdés
Tul vagyunk mindketten egy nagyon rossz házasságon,de mi ketten teljesen összhangban,boldogan élünk együtt már másfél éve! nem azt mondom most azonnal de nagyon szeretném ha a felesége lehetnék,mert nekem fontos!!!!! Nem tudom hogy értessem meg vele,hogy biztos vagyok benne nekünk tökéletes marad a kapcsolatunk attól hogy van egy papírunk... nagyon sok mindenen átmentünk ezalatt az idő alatt mióta összajöttünk,és kibirta a kapcsolatunk... van egy félméves babánk is...
2014. okt. 11. 20:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez lehetetlen küldetés. Ha mégis sikerülne, kérlek írd meg, hogy mit csináltál, mondtál.
2014. okt. 11. 20:32
 2/15 anonim ***** válasza:
53%

Lehet a párodnak azért nehéz mert a rossz házassága végett teljesen elment a kedve a dologtól, mert lehet hogy neki házasság előtt tökéletes élete volt, és ha veled is összeházasodna fél attól ha ez elromolna.

Sajnos van egy ismerősöm aki 10 évig élt a párjával boldogan de amint házasságot kötöttek, teljesen megváltozott minden.

Meg a házasság még is csak papír egymás iránt érzett szerelmeteken, szereteteteken ez nem változtat semmit. Persze tudom fontos ez neked, de a párodat erre nem kényszerítheted mert azzal már rontasz a helyzeten, itt az kell hogy tudd meg miért nem akarja a házasságot, mert hogy oka van az biztos, és ha olyat mond ami tényleg nem kifogás neked el kell fogadnod, kényszeríteni nem lehet semmire. Meg ez a másfél év még nem olyan sok hogy összekössétek az életeteket. Én is beszéltem erről a párommal és mi úgy vagyunk vele hogy 2 év együttlét után még korainak tartjuk, párom mondta hogy feleségül akar venni, de ő ezt különlegessé akarja tenni, az eljegyzést is tartogatja a megfelelő napra amikor nem fogok rá számítani egyáltalán, és ő mindennek meg aarja adni a módját, ő meglepni akar ezzel, és lehet hogy a te párod is hasonlóan van vele. El akarja érni hogy ne számíts rá, és majd lehet hogy akkor fogja megtenni a lépést a házasság felé.

Hidd el egy ideig pihentesd a dolgot, légy türelmes, biztos vagyok benne hogy elfog jönni a nagy nap!

2014. okt. 11. 20:37
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Ha csak úgy elviekben szeretnél beszélni róla, akkor nyugodtan. Fontos tisztázni, hogy mik a terveitek a jövőre nézve, mit vártok vagy reméltek ettől a kapcsolattól.

Bár azt nem értem, hogy ha ilyenekről még nem beszéltetek, és a kapcsolatotok is ennyire fiatal még, miért vállaltatok rá gyereket?

2014. okt. 11. 20:58
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

1,5 éve vagytok együtt és fél éves a gyerek???

Gondolom most nem éppen a házasodás gondolata foglalja le. ..

2014. okt. 11. 21:15
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

18-(9+6)=18-9-6=3

Magyarul 3 hónapnyi ismeretség után teherbe estél, és meg is tartottad a gyereket.

Csak tényleg kíváncsiságból 2 kérdés:

- Volt állandó munkahelyed, amikor megismerkedtetek?

- Tervezel szülni még egy gyereket, mondjuk úgy két és fél év múlva?

2014. okt. 11. 21:57
 6/15 anonim ***** válasza:
59%

megvagy neki te,sőt már gyermeket is kapott.

nem tudom elképzelni mivel lehetne motiválni házasságra amiben csak kockázat van anyagilag.

főleg,hogy túl van már 1 váláson.

2014. okt. 11. 23:01
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem kell vele megértetni, csak meg kell neki mondani, hogy vegyen el feleségül. Máskülönben esze ágában sem lesz. Vegyél elő egy naptárat és X-eld be a napot, ha nem állsz a sarkadra nem vesz el se most sem később.
2014. okt. 11. 23:20
 8/15 A kérdező kommentje:
Annyira bírom a fikázó kötekedő embereket... -_- Azért mert nem írtam le a teljes történetet,nem kell mindjárt oltogatni.... Nem azt írtam másfél év ismerettség után vagyunk túl,ennyi a kapcsolatunk... előtte már egy éve ismertük egymást,csak nem voltunk együtt... remélem kielégitettem minden kötekedő kiváncsiságát.... és NEM,nem tervezek többet szülni,mert majdnem meghaltunk mind a ketten a picivel a műtőasztalon... ha már ennyire a magánéletembe akartok túrkálni.... köszönöm a válaszokat...
2014. okt. 12. 08:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
ha akar,ha úgy érzi te vagy az igazi,megkér. ha nem,akkor a fejed tetejére állhatsz,akkor sem fog
2014. okt. 12. 08:29
 10/15 anonim ***** válasza:
64%
Ne akarj hozzámenni, mert csak rosszabb lesz a kapcsolatotok. Mindketten megégettétek magatokat, miért rontanád el egy hivatalos papirral a dolgot? Valakit nagyon megvisel a válás és csak ez riasztja el egy második házasságtól, de anélkül is boldogak lehettek. Nekem is pokol a házasságom és ha egyszer elválok, hat lóval nem tudnának mégegyszer az anyakönyvvezető elé vinni. Lehet hogy a párod is igy gondolja, fogadd el, mert ezt kikényszeriteni nem lehet, illetve nem érdemes.
2014. okt. 12. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!