Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mivel értessem meg a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel értessem meg a párommal hogy nekem fontos, szeretném ha a felesége lehetnék?

Figyelt kérdés
Tul vagyunk mindketten egy nagyon rossz házasságon,de mi ketten teljesen összhangban,boldogan élünk együtt már másfél éve! nem azt mondom most azonnal de nagyon szeretném ha a felesége lehetnék,mert nekem fontos!!!!! Nem tudom hogy értessem meg vele,hogy biztos vagyok benne nekünk tökéletes marad a kapcsolatunk attól hogy van egy papírunk... nagyon sok mindenen átmentünk ezalatt az idő alatt mióta összajöttünk,és kibirta a kapcsolatunk... van egy félméves babánk is...
2014. okt. 11. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

"Nem azt írtam másfél év ismerettség után vagyunk túl,ennyi a kapcsolatunk... előtte már egy éve ismertük egymást,csak nem voltunk együtt..."

Az igen! Szóval láttátok egymást meg tudtátok hogy hívják a másikat egész 1 évig, mielőtt kapcsolatba kezdtetek, és ez már jogos alap arra, hogy 3 hónap után, anélkül, hogy vajmi foggggalmatok lenne arról, hogy kivel is vállaljátok, beterveztetek egy gyereket. Most meg 1,5 év járás után visítasz, hogy nem vesz el. Bravó!

2014. okt. 12. 11:40
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

Számtalan ilyen nő van kérdező, aki addig cseszegeti a párját, amíg ki nem sikerül buliznia nála egy esküvőt. Utána meg még a nőnek áll feljebb, hogy a pasi nem vág hozzá jó képet, és a háta közepére kívánja az egészet. Szerinted jó esküvő lenne az, ahol ezt az egész hacacárét csak az egyik fél akarja?

Amúgy ne haragudj, de ilyen gyors ismertségben 1 év alatt bevállalni egy gyereket nekem nagyon úgy hangzik, hogy te csak azért szülted meg, hogy melletted maradjon a barátod.

Ne akard az esküvőt rákényszeríteni. Ha nem akarja, akkor nem lesz, és kész. Ha tovább erőlteted, akkor pont az ellenkezője fog kisülni belőle.

2014. okt. 12. 14:51
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

Ilyen rövid ismertség után nem szabad gyereket vállalni, mert akármi lehet.

De miért olyan fontos neked az esküvő? Miért olyan égető? Hiszen te is mondtad, az csak egy papír, semmi más. Miért akarsz a párodra ráerőltetni egy esküvőt, ami alap esetben elég sok pénz, másrészt ő nem akarja?

2014. okt. 12. 14:58
 14/15 anonim ***** válasza:
56%

Ha mind a 2-en majdnem ott maradtatok, magába nézhetett volna egy kicsit az élettársad, annyival honorálhatta volna, hogy megkéri a kezed.

Ha ez az élethelyzet nem hatotta meg, nem fogod vele tudni megértetni soha sem.

2014. okt. 12. 18:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Házasságra a gyerekvállalás előtt kellett volna gondolni. Legalább Összeköltözés előtt megbeszélni vele, mit gondol a házasságról egyáltalán.

Én meg is értem, hogyha már egyszer nem sikerült egy házassága, nem akar még egyet, nem rohan az anyakönyvvezetőhöz....Mert ugye, ha akarta volna, már tudnád el akar e venni vagy sem, és nem kéne a szájába rágni.

2014. okt. 14. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!