Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőt elhalasztani bunkóság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőt elhalasztani bunkóság?

Figyelt kérdés

A második évfordulónkra terveztük az esküvőt. Eddig minden rendben volt, most viszont az utóbbi egy hónapban elég sok vitánk volt (3 komolyabb), és elbizonytalanodtam.

21 lennék az esküvőn, olyan korainak érzem. Alig éltem, hogy hozzak egy életre szóló döntést?

A páromnak mondtam, hogy várhatnánk még egy évet, de szerinte felesleges, túlparázom.

Ha ilyen felmerül bennem, akk nem is kéne férjhez mennem?

20l

2014. szept. 30. 20:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Nem is értem, hogy 1-1,5 év után minek jegyeztétek el egymást, ha ennyire nem vagytok biztosak magatokban, hogy egy-két veszekedés miatt az esküvőt is eltolnátok.

Nem bunkóságnak gondolom a helyzetetekben, hanem abszolút szükségesnek. A leírtak alapján a személyiségetek és a kapcsolatotok is gyerekcipőben jár még, nem vagytok biztosak magatokban. Várjatok, ne döntsetek elhamarkodottan.

2014. szept. 30. 21:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha csak egy ici pici ketelyed is van,nem szabad hozza menned... beszeld mg vele hogy varjatok meg 1 evet,mondjuk a 3-ik evfordulon. Addig elsz is,es attudod gondolni a dolgokat. neki is megkell ertenie...

amugy normalis hogy a nok/ferfiak elbizonytalanodnak egy kicsit az eskuvo elott mert " felnek"

2014. okt. 1. 00:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a párod? Szerintem ez is sok mindent befolyásolhat. Megmondom neked őszintén, én 28 vagyok. Ennyi idősen volt nekem is egy több éves komoly kapcsoltam. Nagy volt a szerelem. Aztán egy éve alatt kifordult magából a párom. és előjött egy olyan énje, amit sosem gondoltam volna róla. Mindez 3 év után. Addig minden nagyon jó volt. Végső soron vége lett. Szerencsémre :-) Idő kellett mire magamra találtam. Valamint fel kellett nőnöm... A mostani párom már egészen más... mi is együtt élünk.DE a 20as éveink közepén jöttünk össze.Teljesen más életszakasz, valahogy érettebb, vagy nem is tudom.Vele már el tudom képzelni az egész életem.

Most vagy 20 éves.Teljesen máshogy fogod látni a dolgokat egy 5-8 év múlva mint most. Mások lesznek az igényeid is... Ne ugorj még bele.Szerintem azért 2-3 év kell ahhoz, hogy előjöjjenek nagyobb konfliktusok, vagy problémák a kapcsolatotokban. 1-2 év még maga a "rózsaszín" köd.Ez így is a normális amúgy.

Valahogy azt érzem, ha most igent mondanál és jövőre elvesz, aztán ő babát szeretne.. te még esetleg nem... de mondjuk abba is belemész idővel. Hipp-hopp még csak 25 éves leszel. Az lesz a gáz, ha akkor jössz rá, Hogy basszus még csak most kellett volna hozzámenned, hogy így kiismerd, mint az évek alatt.Most lettél volna 100% ig biztos magadban.. stb.. Vagy az is lehet, hogy pont NEM. Nem garancia az, hogy most együtt éltek.Ez szinte csak egy év. Látod, most jönnek ki a nézeteltéréseitek lassanként. Lakva ismeri meg az ember a másikat.

Ne ígérd azt sem meg neki, hogy várjatok egy évet még pluszban. Mondj annyit, hogy nagyon szereted, de neked ez így még túl gyors.Egy jó egy év múlva valóban meglátod, hogy addigra milyen alapokon áll a kapcsolatok. Ha jövő ilyenkorra teljesen biztos leszel magadban, kezdhetitek szervezni esetleg az esküvőt.

Nagyon kíváncsi vagyok a párod korára!

2014. okt. 1. 12:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy bunkóság-e. Ha az, akkor bunkóságból nem hozol meg egy felelőtlen döntést.

Egyébként amíg ilyen gondolatok járnak a fejedben, semmiképp ne házasodj még. Engem pont ennyi idősen kért meg az akkori barátom és azt mondtam, még egyszerűen nem tudom eldönteni. Jó is lett volna meg nem is, nem tudtam, hogy valójában a házasság vonz-e, vagy csak maga az esküvő. Arra jutottunk, hogy várunk.

Ezért ma hajadon vagyok, nem pedig elvált asszony :)

2014. okt. 2. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!