Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehetséges, hogy egy nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy egy nő nem boldog az esküvője miatt?

Figyelt kérdés
Milyen oka lehet?
2014. szept. 30. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Igazából én se boldog, se szomorú nem voltam. Elég hidegen hagy ez az egész házasság téma, de a férjemnek fontos volt, így házasodtunk.
2014. szept. 30. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha mondjuk soha nem is akart esküvőt. Gyerekkorában sem gondolkodott róla, nem álma, hogy neki is legyen.

Én is ilyen vagyok, de hogy a saját esküvőmön, ha majd lesz ne legyek boldog, az kizárt.

2014. szept. 30. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Nem kõtelezõ az esküvõ aki nem boldog az ne menjen fėrjhez szerintem !! En az esküvõmon ha lesz boldog akkarok lenni!!
2014. szept. 30. 19:22
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Hármas, ez a dolog csak akkor állja meg a helyét, ha egyik fél sem akar esküvőt. Mert ha az egyiket nem érdekli, de a másikat boldoggá teszi, akkor miért ne házasodjanak össze? Ebben az esetben az egyik boldog lesz, a másik meg biztos örül, hogy boldoggá tette a párját, de azért nem fog hanyatt esni magától az esküvőtől.
2014. szept. 30. 19:24
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
En nem vagyok nagy bulizos tipus, nem szeretem a mulatos zeneket, a nagy felhajtast, es hogy en legyek a kozeppontban, mindenki engem bamuljon. Ezert nem voltam nagyon "boldog", nem izgultam es keszulodtem ra valami tulsagosan. Amugy orultem, mert ferjhez akartam menni a volegenyemhez, de csak a hazassagra vagytam, magara az eskuvore es lagzira nem. Szerencsesen tuleltuk a nagy napot :) Azota is (12 eve) boldogan elunk :)
2014. szept. 30. 19:25
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Sok oka lehet, nekem az első ami eszembe jut hogy nagy a családi nyomás valamilyen irányba pl a nő nem akar menyasszonytáncot de a család elvárja; esetleg udvariasságból meg kell hívni olyan rokont akit utál, stb stb stb. Lehet hogy nem szeret szerepelni és ez nyomasztja, elégedetlen a külsejével, nincs pénz olyan lagzira/ruhára/kajára amilyet szeretett volna, vagy elszomorítja hogy valamelyik rokona már nem lehet ott.
2014. szept. 30. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok oka lehet, pl. lehet, hogy csak az a baja, hogy nem minden úgy fog alakulni, ahogy ő szeretné, de le kell nyelnie a békát.

A másik meg, hogy nem biztos, hogy mert nem kürtöli világgá, hogy esküvője lesz és nem mutogatja mindenkinek a székszoknyához vett masnit, már egyből biztos boldogtalan. Van, aki szép csendben készül rá és nem mutatja ki az érzelmeit.

2014. szept. 30. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:
37%
Rossz emberhez megy hozzá.
2014. szept. 30. 21:18
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem azzal képzeli el az életét, akihez hozzámegy és hazudik magának.
2014. szept. 30. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!