Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet boldog nagy anyagi es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet boldog nagy anyagi es korkulonbseggel egy hazassag?

Figyelt kérdés
A ferfi ot evvel fiatalabb a nonel de ez nem tunik fel erett gondolkodasu. Szereti a not nagy anyagi kulonbsegek is vannak a ferfi javara. De ezt soha nem erezteti a novel olyan tipus aki mindent meg szeretne adni a masiknak. Lehet ilyen kulonbseggel boldog a hazassag?
2014. szept. 26. 16:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Öt év nem nagy korkülönbség. Azt hittem, hogy legalább 20 év lesz.
2014. szept. 26. 17:00
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
5 év nem sok.
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Lehet. Ahogy látom, inkább akkor van gond, ha a nőnek megy jobban anyagilag.
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Miért ne működhetne? Nem is értem mi itt probléma. Természetes dolog ha a férfi gondoskodik a nőről. Ha egy nőnek kell a férfit eltartania akkor ott már vannak gondok. Az 5 év meg szinte semmi.
2014. szept. 26. 17:02
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Hasonló a helyzet nálunk, csak nem 5 évvel, hanem 7 évvel fiatalabb a férjem. Nagyon boldogok vagyunk.
2014. szept. 26. 17:07
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is 7 évvel fiatalabb a férjem,Ő nagyon jól keres,így én nem is dolgozom,a kapcsolatunk harmonikus,boldog,még mindig nagyon szerelmes :)
2014. szept. 26. 17:13
 7/15 anonim ***** válasza:
40%

Ja.

Aztán pár év múlva, amikor a fiúcskának beindul a karrierje, jobban keres, betölti a 30at, érett férfivá válik, akkor mi lesz? a kis huszonéves pinusok csorgtják majd utána a nyálukat. Biztos boldoggá teszi ez majd a 40eske feleségét.

Aztán a csávó elgondolkodik. Eléggé eljárt az idő a feleségemen. már nem olyan szép feszes a teste, mint a lilinek, a kis gyakornokcsajnak az adminisztráción. Túl okos is. Kezdetben ez még jó volt, de már torkig vagyok az anyáskodásával. Bezzeg a lilike a pénteki meló utáni sörözésen mindig nevet a poénjaimon. jó csaj. Laza. a fenébe is, megraknám mint a szekeret.

Aztán megrakja, elválik, Lilike le is vadászta magának a tuti pasit. Tíz év múlva a férjednek van egy mintacsaládja, fiatal 30 éves feleség, két kis csöppség. Te meg ott vagy 50 felé, egyedül egy -két kamaszgyerekkel, akit egyedül nevelsz. És gyűlölöd a volt férjedet, mert boldog.

2014. szept. 26. 17:21
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem az utolso ezt megjarta,tudja mit beszel,hoszu tavra gondolt,nem mint a tobbi.elore minden mézes mázas.....
2014. szept. 26. 17:29
 9/15 A kérdező kommentje:
7. Szerintem te jol megjartad valakivel. Mar most karrierje van megsem a huszas eveik elejen jaro nok kellenek neki.
2014. szept. 26. 18:09
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
nem jártam meg senkivel. Pszichológus vagyok, és ez a szakmai tapasztalatom az idegösszeomlás szélén álló 40es, gyermeküket egyedül nevelő nőkkel.
2014. szept. 26. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!