Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó lesz ez az esküvői menü?
Körteleves
Töltött káposzta
Rántott szelet tejfölös krumplipürével
Sütemények és a menyasszonyi torta dobostorta lesz.
Kb 40-50 fő lesz.
Egy barátunk fogja csinálni a menüt.
levesnek lehet vmi gulyásleves féle, vagy raguleves
én megeszem a húst, de néha jobb egy kis gomba/karfiol stb rántva, legalább rizs legyen még
#9-es vagyok
én sem vagyok vega, de van, hogy inkább eszem salátát sajttal, olivával, vagy tojássalátát, krumplisalátát, nem is beszélve a kukorica vagy a franciasaliról! hhmm!
Ez igazából egy olyan " ez volt otthon a hűtőben" vasárnapi menü. Súlytalan, stílustalan. Tényleg kedves kérdező, nem tűnt még fel, hogy pozitív választ még nem kaptál?
A barátotok csak ezt képes főzni? A meghívottak persze, hogy azt mondják, mindegy nekik, de hogy közben mit gondolnak...
Ha rajtam múlna ennyit változtatnék.
Körteleves helyett húsleves.
Töltött káposzta tökéletes.
Rántott szelet szintén, csak aki nem szereti a krumplit eléggé bekorlátozza, ezért plusz köretként bele venném a rizst is. És még melléjük a fasírtot, éjszakában hideg kajaként is jó lenne.
A többi meg jó. De a ti menyegzőtök ezért a ti döntésetek.
Ndekunk 77 ebmerre tyúkhúsleves volt, 6 tyúk elég volt hozzá, finom volt nagyon. A tyúkokat nem tálaltuk fel, mert szerintem nem túl elegáns, hanem hazavittük és elosztottuk a szűk családban, simán elfogyott.
Körteleves én tuti nem enném meg.
A körteleves után a töltött káposzta eléggé sajátságos választás. A tejfölös krumplipüré is, ha lesz laktóz- vagy tejérzékeny vendégetek, ő egy az egyben éhen fog maradni.
Azt nem értem, miért kértél véleményeket, ha kiakadsz a neked nem tetsző válaszokon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!