Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői menü 6500 Ft/fő szerintetek jó ár?
Jó soknak tűnik, de kérj több helyről árajánlatot és akkor kiderül reális-e. Az esküvő néha! a lehúzásról szól, tisztelet a kivételnek.
Őszintén 6500Ft-ért 3 ember jól lakik normál esetben, persze egy esküvőn több a meló és sokáig maradnak. Így véve, reális is lehet.
szia, én vendéglátásban dolgozom, a 6500ft az reális, bár nálunk 2 féle éjféli menü van.
Leves, két személyes tálak vannak, rajtuk 3 féle hús, 2 vega kaja, 3 köret, savanyú, illetve éjfélinél marha pöri+galuska, töltött káposzta.
A korlátlan ital az pluszba jön rá, azt pedig mindig a pár állítja össze, mi legyen benne, így annak függvénye az ára. Általában 2500-3000 ft szokott lenni.
5000/ fő nekünk, éjféli menüvel...vidék...szerintem drága..
5500 ban már 1 pohár pezsgő is benne van egy másik helyen
8- as vagyok
Komárom-Esztergom megyében ennyi...persze itt is van 15-ért is...sőt...
(Ahol én dolgoztam ott a svédasztalos reggeli volt 4600 ft..)
Tehát Budapesten jó ár..másutt tuti van olcsóbban is...
De nem csak a menü ára számít, hanem a helyszín színvonala, a felkészültség,, és az italok ára,hogy mit lehet vinni...stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!