Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ez az esküvői menü és mennyiből jön ki szerintetek?
vendégvárás: kolbász 20dkg/fő, hurka 15dkg/fő, sült hús 1/fő, párolt káposzta, tejfölös krumpli, kenyér
vacsora: húsleves(főtt hús, töltelék, zöldség)
sült húsok: rántott hús 1 db/ fő
sajtal-sonkával töltött csirkemell fél adag/fő
gombás szelet 1 db/fő
párizsi szelet 3db/4fő
rizs, tepsis krumpli, párolt zöldség, káposzta saláta
Éjfélkor: marhapörkölt nokedlivel fél dag/fő
töltött káposzta 3fej/fő
csemege uborka+kenyér
Szerintetek mennyiből jön majd ki kis városba leszünk 155 főre
Nálunk ez a szokásos menü
de kellene rántott gombafej, karfiol, vagy valami, ha valaki nem eszik vagy csak éppen nem kíván húst.
Éjfélkor pedig szerintem rengeteg a 3 gombóc / fő, ha lesz pöri is.
Egyrészt sokan nem esznekk ilyenkor már, másrészt ugye vissza szokták a vacsiról érintetlen húsokat tálalni. a Párizsi szelet is sok.
Gondolom tálakra szeretnétek rendezni... fizikai képtelenség fejenként 3 szelet húst megenni főleg, ha leves és utána főt hús is van...(Bár a szeletek méretét nem tudom)
az árakra én is kíváncsi vagyok (még én is keresem a helyet)
Nagyon sok a hús.
Gyerek vagy vega nem lesz?
Sült krumplit tennék azért,káposzta salátát nem (sörhöz,borhoz nem megy,rohangálhatnak wc-re)
Párizsi szelet nem kell annyi,inkább úgy számolj,hogy tálanként 4 főnek tenni,és arra 2 rántott hús,1 párizsi,2 sajos-sonkás,1 gombás,és rántott zöldségek hozzá.
töltött képoszta mérettől függően sok,fejenként egy kisebb ököl méretű bőven elég.
szerintem kevés
én mindenből normál teljes adagot számolnék/fő
inkább maradjon meg és együk még lagzi után egy hétig
de azt nem szeretném, ha a vendégeim közül valakinek nem jutna elég kaja abból, amit enni akar
igen, sokan nem esznek meg teljes adagot - de olyan is akad, aki kétszer szed
a csirkemellet kb mindenki szereti, abból biztos nem fél adaggal számolnék
és a 3 szelet párizsi 4 főre szintén kevés szerintem
másrészt persze Te tudod, hogy mennyit tudsz költeni, de én a kaján nem spórolnék
És a vegetáriánusok, éppen húst enni nem aakarók meg le vannak sz/rva. Ja nem, ők ehetnek tepsis krumplit káposzta salátával.
Erre figyelni kellett volna....
a vegetáriánust kiáltóknak:
1.
ez a leírtak alapján még csak terv, tehát változhat
2.
én nem tartom irreálisnak azt, hogy 155 ember között nincs vegetáriánus
azért feltételezzünk már annyit, hogy a kérdező nálunk jobban ismeri a saját vendégeit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!