Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ez az esküvői menü és mennyiből jön ki szerintetek?
vendégvárás: kolbász 20dkg/fő, hurka 15dkg/fő, sült hús 1/fő, párolt káposzta, tejfölös krumpli, kenyér
vacsora: húsleves(főtt hús, töltelék, zöldség)
sült húsok: rántott hús 1 db/ fő
sajtal-sonkával töltött csirkemell fél adag/fő
gombás szelet 1 db/fő
párizsi szelet 3db/4fő
rizs, tepsis krumpli, párolt zöldség, káposzta saláta
Éjfélkor: marhapörkölt nokedlivel fél dag/fő
töltött káposzta 3fej/fő
csemege uborka+kenyér
Szerintetek mennyiből jön majd ki kis városba leszünk 155 főre
nem értem, mi bajotok a menüvel
tudom, biztos én vagyok a bugris paraszt, de én egy lagziban pont ezeket a kajákat várom, ezekhez vagyok hozzászokva
ugyanígy a környezetem is
Az én bajom a menüvel:
1. Unalmas. Elegem van a snassz rántotthús + húsleves + káposzta kombóból! Egy esküvőn igenis legyenek különlegesebb, ízletesebb ételek, ne az, amit egy átlag család minden 2. nap eszik. BÁr én alapjáraton nem kedvelem ezeket, gyerekkoromban halálra untam magam rajta vasárnaponként.
2. Vegetáriánusokra, diétázókra (akár egészségügyi okokból), vagy olyanok akik húst nem, de pl. halat fogyasztanak, nem gondoltatok. Udvariatlanság. Én pedig elég lehetetlennek tartom, hogy 155 emberből egy sem ilyen. Európaszerte az emberek 5-15%-a vegetáriánus (hol mennyi, változó). Ez az arány talán az alacsonyabb tartományba esik magyarországon, de akkor is érdemes rá számítani, hogy 20-ból 1 ember az. VIszont a legtöbben nem teszik közhírré, így nem szabad úgy gondolkodni, hogy "a kérdező biztosan ismeri mind a 155 vendége étkezési szokásait".
3. A gyerekek egyrészt gyakran válogatósak, nem akarnak húst hússal enni, a pörköltet, töltött káposztát meg meg sem piszkálják. Másrészt gyerekadagokat lenne érdemes számukra számolni!
ezek az ételek csak manapság nem számítanak ünnepinek
persze ma már ha nincs vega kaja meg brokkoli krémleves pirított szezámos zsemlekockával, kengurufül roséra sütve, szarvasgombás-mascarponés avokádókrém dressinggel, kolibritojásos-rukkolás búzacsíra salátával, akkor az pfujj, nem elég ünnepi, az túl snassz, azt meg kell szólni
tudjátok, vannak olyanok is, akiknek meg ez nem jön be
nálatok volt külön kaja vegáknak, gluténérzékenyeknek, vércsoport-diétázóknak és fényevőknek is? biztosak vagytok benne, hogy ki tudtátok elégíteni mindenki igényeit?
az komolyan nem jut eszetekbe, hogy a világban hány helyen éheznek?!
továbbra is fenntartom a véleményem, miszerint a kérdező tudja, mi felel meg nekik
Valaki írta,hogy mindenből 1-et számolni mindenkire.
De hisz az 4 szelet hús fejenként a leves után...
Nincs az az éhenkórász elvetemült,aki ennyit megeszik...
Vendégvárónak felejtős,vendégvárónak süti,pogácsa,sós süti,üdítő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!