Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jó ez az esküvői menü és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ez az esküvői menü és mennyiből jön ki szerintetek?

Figyelt kérdés

vendégvárás: kolbász 20dkg/fő, hurka 15dkg/fő, sült hús 1/fő, párolt káposzta, tejfölös krumpli, kenyér

vacsora: húsleves(főtt hús, töltelék, zöldség)

sült húsok: rántott hús 1 db/ fő

sajtal-sonkával töltött csirkemell fél adag/fő

gombás szelet 1 db/fő

párizsi szelet 3db/4fő

rizs, tepsis krumpli, párolt zöldség, káposzta saláta

Éjfélkor: marhapörkölt nokedlivel fél dag/fő

töltött káposzta 3fej/fő

csemege uborka+kenyér

Szerintetek mennyiből jön majd ki kis városba leszünk 155 főre

2013. máj. 3. 14:32
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
80%
Annyit még hozzá, hogy mindenből mindenkinek számoltam kaját.
2013. máj. 3. 15:13
 12/52 anonim ***** válasza:
56%
Nekem se klappol ez a menü, az összeállítását bízd rá az étteremre, vagy egy esküvőkben járatos szakácsra, ők majd tesznek javaslatokat, akár úgy, hogy felajánlanak több lehetőséget is, pl. A vagy B menü, ők jobban össze tudnak állítani olyan ételsort, aminél az ételek jól illenek egymáshoz, kicsit ünnepibb, aztán majd eldöntitek melyik legyen.
2013. máj. 3. 15:13
 13/52 anonim ***** válasza:
77%
hát nekem étterem állított össze hasonlót....vagyis a vendégekkel is beszéltem igényekről és így állt össze hasonló...Nem mindenhol igényli a vendég sereg a magas ünnepi éttermi szintet valahol már felüdülésnek számít a házias íz. És függ az esküvő hangulatától is, egy kifinomult ünnepélyes esküvőhöz nem illik az ilyen menü ahogy egy parasztos falusi lagzihoz a "kaviár, lazac". Ahogy előttem már valaki írta...ő ismeri a vendégeit és az igényeiket....
2013. máj. 3. 15:19
 14/52 anonim ***** válasza:
70%

nem értem, mi bajotok a menüvel

tudom, biztos én vagyok a bugris paraszt, de én egy lagziban pont ezeket a kajákat várom, ezekhez vagyok hozzászokva

ugyanígy a környezetem is

2013. máj. 3. 15:20
 15/52 anonim ***** válasza:
56%

Az én bajom a menüvel:

1. Unalmas. Elegem van a snassz rántotthús + húsleves + káposzta kombóból! Egy esküvőn igenis legyenek különlegesebb, ízletesebb ételek, ne az, amit egy átlag család minden 2. nap eszik. BÁr én alapjáraton nem kedvelem ezeket, gyerekkoromban halálra untam magam rajta vasárnaponként.

2. Vegetáriánusokra, diétázókra (akár egészségügyi okokból), vagy olyanok akik húst nem, de pl. halat fogyasztanak, nem gondoltatok. Udvariatlanság. Én pedig elég lehetetlennek tartom, hogy 155 emberből egy sem ilyen. Európaszerte az emberek 5-15%-a vegetáriánus (hol mennyi, változó). Ez az arány talán az alacsonyabb tartományba esik magyarországon, de akkor is érdemes rá számítani, hogy 20-ból 1 ember az. VIszont a legtöbben nem teszik közhírré, így nem szabad úgy gondolkodni, hogy "a kérdező biztosan ismeri mind a 155 vendége étkezési szokásait".

3. A gyerekek egyrészt gyakran válogatósak, nem akarnak húst hússal enni, a pörköltet, töltött káposztát meg meg sem piszkálják. Másrészt gyerekadagokat lenne érdemes számukra számolni!

2013. máj. 3. 15:39
 16/52 anonim ***** válasza:
52%
Na azt meg csak most olvasom, hogy a vendégvárás kolbász-hurka... nem csak egészségtelen, zsíros, de nehéz is!
2013. máj. 3. 16:09
 17/52 anonim ***** válasza:
72%
Na igen, a vendégvárás nem rögtön főtt kajával indítják, hanem pogácsa, aprósütemény, üdítő szokott lenni.
2013. máj. 3. 16:13
 18/52 anonim ***** válasza:
74%
A desszert mi lesz, koleszterincsökkentő?
2013. máj. 3. 16:15
 19/52 anonim ***** válasza:
34%

ezek az ételek csak manapság nem számítanak ünnepinek

persze ma már ha nincs vega kaja meg brokkoli krémleves pirított szezámos zsemlekockával, kengurufül roséra sütve, szarvasgombás-mascarponés avokádókrém dressinggel, kolibritojásos-rukkolás búzacsíra salátával, akkor az pfujj, nem elég ünnepi, az túl snassz, azt meg kell szólni

tudjátok, vannak olyanok is, akiknek meg ez nem jön be

nálatok volt külön kaja vegáknak, gluténérzékenyeknek, vércsoport-diétázóknak és fényevőknek is? biztosak vagytok benne, hogy ki tudtátok elégíteni mindenki igényeit?

az komolyan nem jut eszetekbe, hogy a világban hány helyen éheznek?!

továbbra is fenntartom a véleményem, miszerint a kérdező tudja, mi felel meg nekik

2013. máj. 3. 16:18
 20/52 anonim ***** válasza:
69%

Valaki írta,hogy mindenből 1-et számolni mindenkire.

De hisz az 4 szelet hús fejenként a leves után...

Nincs az az éhenkórász elvetemült,aki ennyit megeszik...

Vendégvárónak felejtős,vendégvárónak süti,pogácsa,sós süti,üdítő...

2013. máj. 3. 16:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!