Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvői frizurátok mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvői frizurátok mennyi idő alatt készült el?

Figyelt kérdés
Hajmosással együtt vagy anélkül? Ha tudnátok képet is linkelni, azt megköszönném, de főleg az idő érdekel. Kellemes estét mindenkinek! :)
2014. szept. 11. 18:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Előző nap koraeste megmosta, és becsavarta a hajamat a fodrász, ez olyan 1 órába telt.

Másnap pontosan nem tudom mennyi idő volt, de fél 7-re jött, és 9-ig maradt, de három ember frizuráját csinálta, szóval max 0,5-1 óra lehetett.

2014. szept. 12. 13:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Hajnalban megmosta, egy órát ültem a búra alatt, így kb. összesen 5 óra hossza volt. (Hajnal 6-tól 11-ig)Fenékig érő, vékony szálú hajam van, félkonty készült belőle. Képek sajnos nincsenek kimondottan a frizurámról. :( Egyébként nagyon meg voltam vele elégedve, végigbírta az estét.
2014. szept. 12. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!