Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvői frizurátok mennyi idő alatt készült el?
Figyelt kérdés
Hajmosással együtt vagy anélkül? Ha tudnátok képet is linkelni, azt megköszönném, de főleg az idő érdekel. Kellemes estét mindenkinek! :)2014. szept. 11. 18:52
1/12 anonim válasza:
Az enyémmel nem volt sok gond, hajmosással, mindennel együtt kb 1-1.5 óra alatt készült el :) Ilyen volt:
2/12 anonim válasza:
Az enyém valami ilyesmi lesz, nem tudom mennyi ideig tart majd. Festeni elotte egy héttel fogom hogy ne legyen a homlokom festékes . Mosni szerintem elotte egy nappal, mert frissen nagyon kezelhetetlen .
3/12 anonim válasza:
19:32 vagyok. A tied milyen lesz?
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Még nem tudom pontosan milyen lesz, van időm szerencsére. Valamilyen kontyot szeretnék, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő kell hozzá kb. Tehát ha 12-kor lesz az esküvő, akkor hánykor kell nekem "elkezdeni a napot".
2014. szept. 11. 19:46
5/12 anonim válasza:
fél 8-ra mentem a fodrászhoz, sminkkel együtt 11 után lettem kész.
Hasonló volt a hajam ahhoz, amit a 2-es válaszoló linkelt
6/12 anonim válasza:
Kimosták a hajam, igazítottak rajta, vagy 45 perc volt az egész. Aztán öltöny fel, és kész is voltam :)
7/12 anonim válasza:
A fodrászodat kérdezd meg, mert ez nagyban az ő gyorsaságától függ. Nekem megmondta, mikor menjek, és pont a kikalkulált időre megvoltunk.
8/12 anonim válasza:
Hajmosás előző este volt( így kérte a fodrász)
20 perc volt mindennek együtt
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Nekem laza kontyom volt, hajat mosni előző este kellett (így kérte a fodrász). Egyben sminkes is volt, és a kettő együtt másfél órát vett igénybe. A smink maga szerintem fél óra lehetett, úgyhogy kb. egy óra alatt lett kész a konty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!