Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jogosan esik rosszul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul, hogy nem hívtak meg?

Figyelt kérdés
Keresztlányunk jövő hónapban férjhez megy, most csak polgári szertartás lesz, ahová a szülők, és nagyszülők lesznek meghívva. Jövőre terveznek hatalmas lakodalmat, sok vendéggel, ahová majd minket is meghívnak.
2014. szept. 6. 13:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
22%

Lehetséges, hogy gazdasági szempontból szükséges ez most. Én nem tehetik meg azt, hogy nagy pompás lakodalmat tartsanak. Viszont valami olyasmi miatt teszik amit nem fognak mindenki orrára kötni.

Akár egy hitel valami gond miatt, vagy valami más. Sajnos a mai világban egy házaspárnak olykor nagyobb jogai vannak, könnyebben elboldogulnak mint az "egyedülálló."

A jövőre megtartott esküvő pedig, lehet templomi lesz, utána ebéddel vacsorával mulatozással?

Igen irigy és képmutató dolog lenne, ha ez miatt haragudnánk a másikra, mert akkor magunkat nézzük és helyezzük előtérbe nem pedig őket?! Az ő boldogsáok a lényeg nem? Ha szeretjük őket nem a szertartás miatt szeretjük őket.

Ez a jövőre semmi értelme "színjáték elmélet" pedig baromság szerintem. Nem akarok ez miatt kötekedni. De akkor mi értelme a szülinapnak évente megünnepelni? A névnapnak a Valentin napnak a karácsonynak? Ezek is képmutató színjátékok?! Sőt az esküvőt is ünneplik házassági évforduló néven. Tudtommal az arany ezüst bronz lakodalom akkora öröm tud lenni a családban, hogy kis lagzikat szerveznek. :)

Tessék csak örülni, és boldog lenni a családdal a keresztlánnyal együtt.

Van az az anyagi helyzet ami miatt elgondolkozunk, hogy meghívjunk-e keresztanyát apát, mert akkor már a másik fél felől is hívni kellene ne legyen probléma egyik oldalon se. És ez a plusz 2 fő innen plusz 2 onnan, olykor igen is számít anyagiakban.

Előző voltam ^^ :)

2014. szept. 6. 13:20
 12/28 anonim ***** válasza:
64%
Ha egyetlen testvérednek a lánya akkor jogos. :/
2014. szept. 6. 13:22
 13/28 anonim ***** válasza:
69%
ja én is arra gondolok,jövőre egyházi lesz,és lagzi.
2014. szept. 6. 13:30
 14/28 A kérdező kommentje:
Kb egy éves házassági évfordulón tartanának egyházi esküvőt??
2014. szept. 6. 13:32
 15/28 anonim ***** válasza:
72%
Ha egyetlen testvéred lánya, akkor talán érthető, hisz mégiscsak a szűk családba tartozol. De szerintem ne sértődj meg, hisz a jövőre tartandó lakodalomban te is ott leszel. Ez most csak formális esküvő.
2014. szept. 6. 13:38
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg, sőt jelét sem mutattam, és nem is mutatom, de bizony, rosszul esik..:(
2014. szept. 6. 13:40
 17/28 anonim ***** válasza:
53%
" a szülők, és nagyszülők lesznek meghívva." - nyilván meggondolták, miért, te meg nem tartozol ebbe a körbe.
2014. szept. 6. 14:40
 18/28 anonim ***** válasza:
65%

"Lehetséges, hogy gazdasági szempontból szükséges ez most. Én nem tehetik meg azt, hogy nagy pompás lakodalmat tartsanak. Viszont valami olyasmi miatt teszik amit nem fognak mindenki orrára kötni.

Akár egy hitel valami gond miatt, vagy valami más. Sajnos a mai világban egy házaspárnak olykor nagyobb jogai vannak, könnyebben elboldogulnak mint az "egyedülálló.""

Polgárira meghívni egy fillér plusz pénzbe sem kerül. Hitelnél sem kell már nagyon régóta házasnak lenni. Kell egy adós meg egy adóstárs, ezek házasok vagy sem senkit nem érdekel. A lány meg végkép nem egyedülálló, mivel összeköltözés pillanatától élettársnak számítanak.

Esetleg egy becsúszott gyerek miatt lehet gyors esküvő,de akkor sem számít, hogy 10 vagy 15 ember ül polgári szertartás ugyan annyiba kerül akkor is.

Azért egy szülinapi buli meg egy lagzit ne hasonlítsunk össze.Kinek kerül annyiba szülinapi bulija mint egy lagzi, vendégként is?

Persze hogy színjáték, hisz hivatalosan akkor már egy éve házasok lesznek, szerintem ez teljesen egyértelmű.

2014. szept. 6. 14:57
 19/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Férjemmel megbeszéltük. Nem hívtak meg? Akkor mi megyünk nászútra, a nekik szánt nászajándék összegéből.Mi nem Bora-Borára, ahová ők, kevesebbel is beérjük.

Ha nem voltunk jók vendégnek, a pénzünk se kelljen.

Se most, sem jövőre.

Akkor is csak a haverokat, barátokat hívnák meg, és egy két-kósza rokont. Nem kívánok kósza rokon lenni.

Nem megyek verébnek, ha sas is lehettem volna.

2014. szept. 6. 15:30
 20/28 anonim ***** válasza:
71%

Van egy is önértékelési zavarod... nár az "egyetlen testvérem gyereke" kitételnél feltűnt. Attól, hogy neked valami az egyetlen, még nem te vagy a dolgok közepe.

Miféle sas lehettél volna egy esküvői vendégként?

AZ két fiatal eseménye, mindenki más csak mellékszereplő.

Látom, cseppet sem vagy megsértődve, csak azért is elutazzátok a nászajándékot...

Irigy sem vagy rájuk, a nászútjuk miatt :D jó rokon!

2014. szept. 6. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!