Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben jogosan esik rosszul, hogy a párom rendszeresen eljár sörözni a barátaival vagy csak hiszti a részemről?
A párom munkanélküli, lassan már 5 hónapja. A barátai mindig meghívják sörözni, azzal a felkiáltással, hogy majd mikor lesz munkája, visszahívja őket. A párom meg szinte egy alkalmat sem hagy ki, mert állítása szerint szüksége van a lazításra.
Ez eddig még érthető is lenne, ha azt látnám, hogy tényleg van mi miatt lazítania, de mióta itthon van, egy tányért nem volt hajlandó elmosogatni, mert "munkát keres és nem ér rá", azaz játszik a neten és mikor belépek a szobába képernyőt vált, hogy az álláshirdetős oldal látszódjon. Tény, hgy volt már néhány interjún, de eddig még egyik állásra sem vették fel.
A ház szalad, mert egy építkezés közepén akadtunk el. Lenne még mit csinálnunk és tudnánk is, de én egyedül kevés vagyok hozzá. Ilyen hozzállással soha nem készülünk el.
Ma megint összekaptunk, mert ebéd előtt pár perccel benyögte, hogy megy a barátjához, mert az megkérte, hogy segítsen neki festeni (10 perc után úgyis sört bontanak és áthívják a többieket is, már hóapok óta "festenek").
Szerencsére soha nem részegedik le, de akkor is zavar, hogy heti 3-4 alkalommal eljár itthonról, majd a fejemhez vágja, hogy én is nyugodtabb lennék, pontosabban kevésbé hisztis, ha elmennék egy kicsit bulizni (Mikor? Kivel? Miből?).
Egyrészt nem jogos a kiakadásod,mert hiszen tény az,hogy volt állásinterjún,de nem ő tehet arról,hogy nem vették fel.
Másrészt meg igen is jogos a kiakadásod(és nem hiszti),mert ő állandóan iszik,barátokkal van,ingyen élő,te tartod el nőként!Na,most ez egy férfinak olyan marha kellemes,hogy azt el nem hiszed.
A feleség mos rá,főz rá,takarít,a feleség mindent megcsinál,ő meg mehet szórakozni.Azt hiszed,hogy nem élne szívesen le egy egész életet inkább egy férfi?
A férfiaknak semmi más dolguk nincs egész életünkbe,mint dolgozni.Megcsinálják a gyereket 5 perc alatt,és jól is érzik magukat közben,de nem ők mennek el szülni,nem ők szenvednek.Utána mi szerepük van a gyereknevelésben?Körülbelül annyi,hogy játszanak a gyerekkel,néha pelenkázzák,esetleg havonta 1 alkalommal csak ők vigyáznak rá.DE ENNYI!
A férfiak erősek,a férfiaknak kell(ene),hogy a nőket eltartsák,és nem fordítva.Ez nem normális,hogy kezdenek megcserélődni a szerepek!
nem látom mi köze van annak, hogy nincs melója ahhoz, hogy szeret a barátaival lenni. tényleg jó lenne ha neked is lenne valami tőle független elfoglaltságod, vagy barátnők vagy valami hobbi.
amúgy szerintem a legfontosabb dolog az állás keresésnél, hogy mondjátok el mindenkinek akit csak ismertek, hogy éppen állást keres.
Érdekes, senkinek nem szúrja a szemét, hogy a kedves férj egy fűszálat nem tesz otthon keresztbe, miközben nincs melója, idejéből kitelne.
Nemtől függetlenül, ha a házaspár bármelyik tagja elveszíti a munkáját, és emiatt akár hónapokig otthon van, az a MINIMUM, hogy ragyog a lakás, rend van, és van főtt kaja, mire a dolgozó fél hazaér. Nehogymár a háztartással is annak kelljen foglalkozni, aki dolgozik.
N26
Az a baj, hogy ezt majd ki is kell fizetnie és 5 hónap alatt már majdnem 120000Ft-ot sörözött el (írják), amire majd ha lesz munkája, vissza kell hívni a barátait. Szerintem fontosabb lenne a hitelek és a számlák befizetése, mint a barátok meghívása, de lehet, hogy ez is csak hiszti.
Nekem se pénzem, se időm, se kedvem nem lenne sehová elmenni. Én úgy nem tudok lazítani, hogy közben összecsapnak a fejünk felett a hullámok.
Nem vagy hisztis. Teljesen normális a hozzáállásod, a párod a nem igazán egyenes ember.
Unatkozik, valószínű nincs pénzetek annyi, hogy közös programokat szervezzetek, vagy otthon fessen...
...baj lesz ebből...előbb-utóbb.
..főleg ha véletlenül lesz munkája, akkor vég nélkül a haverokhoz fogja hordani a pénzét..
asszem ennek a bulinak nem lesz jó vége.
én szóltam.
Na ebből látszik, hogy kamu kérdés. Nincs épeszű ember, aki munkanélküliként 120 ezret elvedel hitelre. A másik meg, hogy ebből már teljesen nyilvánvaló, hogy a lazítása (a képzeletbeli párodé) felelőtlenség és jogos ennek szóvátevése,de a nyilvánavlóság ellenére nem tudod eldönteni igazad van-e (már ha igaz lenne a kérdés). Tehát még ha igaz is lenne, egy éticsiga is meg tudná ítélni a helyzetet, de te nem.
A kérdésed így pusztán az unalomnak és a feszültségkeltésnek tudható be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!