Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben jogosan esik rosszul, hogy a párom rendszeresen eljár sörözni a barátaival vagy csak hiszti a részemről?
A párom munkanélküli, lassan már 5 hónapja. A barátai mindig meghívják sörözni, azzal a felkiáltással, hogy majd mikor lesz munkája, visszahívja őket. A párom meg szinte egy alkalmat sem hagy ki, mert állítása szerint szüksége van a lazításra.
Ez eddig még érthető is lenne, ha azt látnám, hogy tényleg van mi miatt lazítania, de mióta itthon van, egy tányért nem volt hajlandó elmosogatni, mert "munkát keres és nem ér rá", azaz játszik a neten és mikor belépek a szobába képernyőt vált, hogy az álláshirdetős oldal látszódjon. Tény, hgy volt már néhány interjún, de eddig még egyik állásra sem vették fel.
A ház szalad, mert egy építkezés közepén akadtunk el. Lenne még mit csinálnunk és tudnánk is, de én egyedül kevés vagyok hozzá. Ilyen hozzállással soha nem készülünk el.
Ma megint összekaptunk, mert ebéd előtt pár perccel benyögte, hogy megy a barátjához, mert az megkérte, hogy segítsen neki festeni (10 perc után úgyis sört bontanak és áthívják a többieket is, már hóapok óta "festenek").
Szerencsére soha nem részegedik le, de akkor is zavar, hogy heti 3-4 alkalommal eljár itthonról, majd a fejemhez vágja, hogy én is nyugodtabb lennék, pontosabban kevésbé hisztis, ha elmennék egy kicsit bulizni (Mikor? Kivel? Miből?).
Ekkora kajli kérdést már rég olvastam:D
120 ezer forintot sörözött el, mert írták:D
Mert a barátai meghívták:D
Látom valami szánalmas nő már nagyon unatkozik.
1. Ha már munkanélküli, jobb lenne a házépítésre fordítani az üres óráit.
2. Néha lehet játszani a neten, és mondjuk hetente 1-2 alkalommal elugrani a haverokhoz, ez belefér.
3. Ha már munkanélküli, akkor igenis segítsen be a házimunkába is!
Jogos a felháborodásod!
Meg ha valaki kiszámoljaa 120 ezret, hogy egy átlag sör ára, öt hóra lebontva, heti 3-4 alkalommal, az alkalmanként 8-10 üveg/doboz sör.
Most azt akarod mondani, hogy a palid kétnaponta 10 üveget lehúz, ennek ellenére nem részegedik le és a haverok már majd fél éve fizetik ezt neki? Kinek akarod ezt beadni?
Valamint ha heti 3 alkalommal számolunk, az 1 hónapra 12, 5 hónapra 60 alkalom.
A haverok már legalább 60 alkalommal, minden esetben kb 2 ezer ft értékben behívták őt sörözni. De szeretnék én is ilyen haverokat :)
"Na de majd mindjárt kezdődik a magyarázkodás.
A többi segg hülye nő meg beveszi azt is."
Úgy tűnik eltart egy darabig, míg kitalál valami újat :D Meg kell hagyni, van fantáziája, hogy ilyen részletgazdag történeteket talál ki (vajon még hány ilyen lehet ?), de túl sokat akart ezzel a 120 ropival és nem számolt utána. Bakker, azért már milyen torz személyisége lehet az ilyennek?
Szerintem egy emberi hulladékkal élsz együtt.
Ha normális jövőt akarsz, akkor hagyd ott a fenébe ezt a selejtet. Az biztos, hogy nem tisztel téged, de nem is szeret valószínűleg.
Ehhez hasonló mikor egy nő ismerősöm próbált vagánykodni, hogy ő megnézte a South park x évadát x nap alatt.
Persze utána számoltunk és kb akkor volt csak rá lehetősége, ha 3 napig folyamatosan nézte.
Mert másképp lehetetlen:D
Az is kajlizott ész nélkül :D
Édes Istenem....
És csodálkoznak h hülyének nézem a nőket....
84% ne, ne kérdezd meg, h most mi bajom van....
Parancsolj, találomra: [link]
Megiszik 2 korsóval meg 1 pohárral levezetésképp, már meg is van a számításom. Ugyan nem a legolcsóbb, alkesz törzshely, de nem is egy felső kategóriás, még csak középnek se mondanám. Azt pedig egy szóval nem írta a kérdező, hogy mindig otthon iszogatnak, és bolti 200 forintos sört vesznek. "eljár sörözni", az egész nyugodtan jelentheti a beülős helyeket, ahol lerészegedés nélkül is elkölt az ember 1200-1500 forintot. Sajnálom, ha nem erősséged a matek. Egyébként valóban, sokkal logikusabb, hogy a kérdező kitalál egy ilyen sztorit...:D A kérdező helyében, ha már kamu kérdést akarnék feltenni, hát biztos nem ilyen gyengécskét írnék, révén unalom űzés, provokáció lenne a cél, ami akkor érhető el, ha várhatóan sok lesz a sok válasz. Ez pedig nem ilyen kérdés. Észlény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!