Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a ruhához?
Már eldöntöttem, hogy hasonlóm lesz, de kiváncsi vagyok, hogy ki mit szól hozzá!
Sokan válaszoljatok, kérlek! Köszönöm.
Nagyon szép.
Nekem augusztusban lesz, de mi még nem tervezünk semmit, párom nem is akarja még szervezni-tervezni.
Szép a ruha!
De a modell hihetetlen bamba. Ilyen bután csak egy modell tud nézni a fotós kedvéért. Katasztrófa!
De a ruha tényleg csodaszép! Nem túlcicomázott, kiemeli a jó alakot. A templomban (ha lesz), egy boleróval jól ki lehet egészíteni.
Gratulálok a választáshoz! Remélem, ha felveszed, te sokkal szebb leszel, mint ez a bamba nő. :-D
Nagyon szép, de természetesen csak akkor fog jól állni ez a fajta ruha ha tökéletes alakod van!
Sok boldogságot:)
tyegyük hozzá, h ez modell, kb 180cm, és kb 55kg. tudsz te is hasonló arányokat produkálni??? ha nem, akkor inkább röhejes lesz az összhatás, mintsem gyönyörű.
bár a ruha önmagában tényleg szép. viszont ha te is jól szeretnél kinézni benne, akkor naponta 1 óra kemény edzés....
Köszönöm mindenki válaszát!
Nem vagyok bizonytalan, csak kiváncsi voltam, hogy olyan emberek mit szólnak hozzá,akiket nem ismerek.
Alakom megvan hozzá, szóval azzal nem lesz gond.
Nem lesz táncolás, csak egyszerü vacsora. Csak szeretnék valami nem hagyományos, valami különleges ruhát.
Köszönöm kedves utolsó!
Mivel én is modell voltam, jó alakom van hozzá.
Ha 120kg lennék, akkor nem ilyen ruhát választanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!