Mit szóltok ehhez a ruhához, tetszik, melyik szín szebb, jól állna?
Figyelt kérdés
Alacsony vagyok,de nagy mellem van és elég vékony derekam, jól állna, tetszik nektek? Melyik szín?2011. aug. 13. 22:12
2/9 anonim válasza:
Nagyon tetszik, kifinomult, elegáns, nőies. Azonban az anyaga az a fajta, ami minden egyes esetleges párnácskát kihoz, ezért nagyon klassz alakon jó.
3/9 anonim válasza:
Ez a ruha elonytelen szamodra. A ruha kinezeten, nem nehez eszrevenni, hogy a melleken van a hangsuly. Ott van a ruha legerdekesebb pontja. Nos ha nagymelleg van es ezt felveszed, akkor kihangsulyozza a korte alakod, fent oriasinak fogsz hatni, es alul peddig nagyon vekonynak, ez egyaltalan nem jo. :)
4/9 A kérdező kommentje:
hmm,érdekes amit mondasz utolsó, de miért körte?
2011. aug. 17. 08:44
5/9 Sz.Gina99 válasza:
ha szöke vagy, akkor a fekete.
6/9 anonim válasza:
szerintem jól állna,és ha szőke vagy,akkor fekete,zöld,vagy szerintem a türkiz is jó! ha barna,akkor zöld,vagy türkiz a jó,és ami szerintem mind a kettőhöz jó,az a piros! (ha más színű a hajad,akkor írok még :) ) remélem tudtam segíteni.....:)
7/9 anonim válasza:
Nekem nm tetszik ez a ruha én nm venném fel.De ha választani kéne akkor a pirosat választanám.
18/L
9/9 anonim válasza:
Fekete, vagy türkiz.
ma 08:28
A körte alak pont az ellenkezője annak, amit te írtál... És ha van melle, akkor hangsúlyozza csak ki nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!