Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a ruhához?
Már eldöntöttem, hogy hasonlóm lesz, de kiváncsi vagyok, hogy ki mit szól hozzá!
Sokan válaszoljatok, kérlek! Köszönöm.
Varrónő vagyok,és túl a menyasszony koron.
A ruha szép,de az én izlésem szerint egy menyasszonynak ez túl kacér.Sem a túl mély dekoltázs,és a csipkebetét a mellrészen nem illik egy menyasszonyhoz.( Főleg tempolmban nem )Túl sokat mutat meg a melleidből.A bordó őv pedig nem igazán illik a fehérhez.Inkább egy csipkével borított fehér övet tudnék elképzelni.Ez menne is a felsőrész csipkebetétjéhez.
A fő kifogásom még sem ez,mert ízlések és pofonok különbözők,no meg a divat is meghatározó.A baj ezzel a ruhával,hogy sem leülni,sem táncolni nem lehet benne.Mielőtt mellete döntesz,próbáld fel,és ülj,járj benne,nehog a lakodalomban érezd magad kényelmetlenül.
Amúgy sok boldogságot kívánok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!