Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre milyen sminket szoktak feltenni a vőlegénynek? A sminkesem szerint ez természetes.
Olyan férfihez nem mennék hozzá, aki ettől elkezd picsogni, hogy meleg lesz.
Szerinted a fotós nem fog több pénzt elkérni, ha minden képen szépen meg kell csinálnia a vőlegény csillogó arcát?
Szerintem is az a baj, hogy a többségnek fogalma sincs a nude sminkekről, meg mindenki szemceruzázik orrba-szájba.
No, akinek fogalma sincs a nude sminkről meg aról, hogy a vőlegény sminkje mi is valójában, az szépen le is pontozza azokat, akik viszont szépen és érthetően elmagyarázták.
Milyen hozzállás ez? Éppen a leghasznosabb válaszokat lepontozni? Pedig pont azok a helyes válaszok a kérdező feltett kérdésére.
Ahogy mindenki másra is mentek a negatív szavazatok...
Amúgy mi is tisztában vagyunk azzal, hogy léteznek olyan sminkek amik szinte észrevehetetlenek, ezt senki sem kérdőjelezte meg, csupán feleslegesnek tartjuk, illetve egyikünk sem találkozott még olyannal, hogy egy esküvőn sminket raktak a vőlegényre.
hm... elolvasva egy két választ, nem tudom milyen sminkről lehet szó...Mármint elképzelni nem tudom , mert, anno érettségi tablóhoz nálunk is sminkelték a fiúkat, és 2 -3 méterről ki lehetett szúrni hogy ki vannak nyalva.
Illetve még egy pasit láttam sminkelve életem során, de ő alapból lánynak is volt öltözve a héven......még pár évvel ezelőtt láttam.
Bár attól függetlenül hogy lightos az esküvős smink, nálunk tuti nem engedte volna a férjem. És bevallom, igazat adok neki.
Az én párom 26 évesen is pattanásos.
Minden nap használ korrektort, hogy elfedje a foltokat.
Akkor most ezek szerint ki kéne dobnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!