Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti szólnátok a vőlegénynek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szólnátok a vőlegénynek? Vagy ez szóra sem érdemes?

Figyelt kérdés

A minap voltam a hugom legjobb barátnőjének lánybúcsúján. A vőlegény az unokatestvérem. Nem a szivem csücske a lány, inkább csak haver, régen sokszor buliztunk együtt, meg néha átjött a tesómhoz, kb. ennyi. Mióta együtt van az unokabátyánkkal, egy karácsonyi összejövetelen is megjelentek együtt.

Na szóval, hogy a tárgyra térjek, volt az elején minden bolondság, valami kvíz, ivós társasjáték, aztán bilibe pénzt gyűjtöttünk pusziért/ölelésért, nem volt semmi, azt meg kell hagyni. Aztán egyenpólóba öltözve lementünk bulizni. Jól ment minden azon kívül, hogy az egyik lány kétszer kidobta a taccsot, de hideg vízzel és kávéval sikerült észhez téríteni, hatalmas röhögések közepette (szétfolyt a sminkje, wc-papír ragadt a hajába, mi meg szintén úgy kivoltunk, hogy nem tudtuk magunkban tartani amit gondoltunk). Hajnali egy körül volt, mikor már egyszerűen nem bírta tovább a lábam a táncolást, és a terem szélén kicsit a falnak támaszkodtam. Kavargattam a harmadik koktélomat, de az illatától is megszédültem, szóval csak bámultam ki a fejemből, várva, hogy visszatérjen belém az erő... és akkor megjelent egy iszonyat helyes férfi. Egyenesen odasétált (odafurakodta magát inkább) a Dj-hez, odakiáltott valamit, és letett elé egy tízezrest. Az csak mordult egyet, látszott, hogy nem tetszik neki valami, mire a legnagyobb elképedésemre oda lökött mégegy tizest :O És ezt még tudta űberelni, ami ezután jött. A következő szám semmi különös, csodálkoztam is, hogy minek egy huszast kidobni egy tuc-tuc zenéért, amit a Dj úgyis bejátszott volna, csak később.. na de utána hirtelen beleszólt a mikrofonba: ~"És most kérésre egy lassú szám következik" , és ahogy elkezdődött, meg is borzongtam: George Michael Careless Whisper című száma volt. A fiatalembert idő közben szem elől tévesztettem, és a hugomat is, így a menyasszony műanyag, strasszos tiaráját kezdte keresni a szemem. Meg is láttam, azzal a férfival, aki a számot kérte. Ölelkezve lassúztak, meg-megszorították egymást, és úgy nézték egymást.. mintha ő lenne a vőlegény és holnap elvinnék katonának kb. ... Úgy éreztem magam, mint aki egy nyálas szappanoperába csöppent... Aztán a szám végeztével elment a srác, utánament a lány, majd 3 szám múlva sírva jött vissza. Utána elkortyoltam az italomat, és még buliztunk fél háromig, de ezt azóta sem tudtam kiverni a fejemből. A hugom másnap tagadta, hogy ez megtörtént volna, és a menyasszony is csak azért hisztizett egy kicsit, mert valaki letaposta a lábát a mosdóból visszajövet. De még csak nem is a kijárat közelében volt a mosdó... hogy félreérthessem. Egy másik lány azt mondta, hogy talán a menyasszony meleg barátja volt, de ő nem emlékezett, hogy látta volna a fiút, a szám viszont rémlett neki. Akkor szólt, mikor kiment a mosdóba, egyedül (tudom, lányoknál ez fura :D ).

Nekem ez gyanús. Szóljak erről az uncsimnak, vagy túlkomplikálom?

2014. aug. 27. 11:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
19%
Hú, ne haragudj, nem olvastam el! De nyilván számodra ez komoly probléma, ha ennyit gépeltél miatta! Tehát mindenképp szólj, beszéljétek meg higgadtan, bármiről is van szó! Nem jó, ha tüske marad benned!
2014. aug. 27. 11:32
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Én nem avatkoznék bele. Esélyes hogy senki sem hinne neked, aztán még te lennél a sza*keverő.
2014. aug. 27. 11:35
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Első, nem semmi, el se olvasod, de tanácsot adsz. Szerintem ne, lehet egy ex volt és a menyasszony meghatódott, bármi lehet, én biztos nem kavarnék bele semmit.
2014. aug. 27. 11:36
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Túlkomplikálod. Rajtad kívül úgy tűnik egyik lány sem tulajdonított nagy jelentőséget ennek.

Most komolyan veszekedést szítanál közöttük valami olyan miatt, amiről te sem tudod, hogy mi volt?

Ne akarj bekavarni.

5/19 anonim ***** válasza:
80%
nem lehet hogy bepiáltál és képzelődtél?
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy egy régi nagy szerelme volt, és így búcsúztak el egymástól. Én nem keverném a szart, hogy szólok az unokatesómnak. A lánytól megkérdezheted diszkréten, hogy mi is volt ez?
2014. aug. 27. 11:38
 7/19 anonim ***** válasza:
97%

#3-sal értek egyet. Szerintem egy ex megtudta, hogy férjhez megy a lány és megpróbálta az utolsó percben eltéríteni. Lehet kimentek beszélni, gondolom a csaj elküldte, de felzaklathatta a dolog (lehet durván kellett elküldenie).

Ezt azért mondom, mert az én exem is próbálkozott ezzel. Ha a menyasszony tovább bulizott mintha misem történt volna, akkor nincs jelentősége a dolognak. Esetleg ha nagyon piszkál a dolog, akkor a menyasszonnyal beszélj. A vőlegénynek erről sztem nem kell tudnia, a férfiak nehezen nyelik le az ex-eket.

2014. aug. 27. 11:42
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Még ha igaz is, senki nem emlékszik rá, ki hinne neked?
2014. aug. 27. 11:47
 9/19 anonim ***** válasza:
47%
kicsit sokat ittál...
2014. aug. 27. 11:49
 10/19 A kérdező kommentje:
Hát jó, lehet nem szólok az unokabátyámnak, de a menyasszonyt talán megkérdezem, mert elég fura volt ez a kis közjáték. A hugom továbbra is adja a hülyét, hogy semmi nem volt, de csak titkolózik. Ha nem az uncsink menyasszonya lenne, tuti elpletykálná mi a szitu, de így csak hallgat, vállat vonogat, meg hülyének néz. Próbálom eszembe idézni a volt fiúit, mert a legtöbbet ha mást nem, látásból ismertem, de még csak nem is hasonlít egyikre se, a meleg barát dolog viszont teljesen új... talán kamu..? Mondjuk nekem ő tényleg csak haver, viszont a hugommal nagyon jóban voltunk mindig, és szinte mindent tudtam róluk (a hugom a világ legpletykásabb nőszemélye :D ). Viszont megtépem, ha megcsalta az uncsimat, mert nagyon jó barátom, és fülig szerelmes.
2014. aug. 27. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!