Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ruhát érdemes venni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ruhát érdemes venni?

Figyelt kérdés
AZ esküvönket csak kis családi körbe tartjuk nem lesz lagzi csak polgári esküvő és templomi és egy kis vacsora utána max 15 leszünk . érdemes mennyaszonyi ruhát fel venni vagy elég egy csinosabb fehér ruha ?
2014. aug. 7. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Olyat vegyél, amilyet szeretnél, ne azt, ami "elvárt". Nincs olyan, hogy "érdemes", meg hogy "elég", az a kérdés, hogy te mi tetszik. Ha habos hercegnős az álmod, azt. Ha egy szolid koktélruha, azt.
2014. aug. 7. 18:46
 2/8 anonim válasza:
45%
Az ízlésednek megfelelőt válassz. Szerintem elég egy csinosabb fehér ruha, vannak olyanok amik simán hajaznak egy egyszerűbb, klasszikusabb menyasszonyi ruhához. Ha felveszed, még az is lesz. ;) Biztos szép leszel. Nem kell hozzá méregdrága ruha.
2014. aug. 7. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Azt vegyél fel, amit szeretnél. Ha egy sima fehér ruhához húz a szíved, akkor azt, ha menyasszonyit szeretnél, azt.

Ha engem kérdezel, a helyedben én menyasszonyi ruhát választanék, hiszen jó esetben egyszer házasodik az ember az életében :) Akkor már élnék a lehetőséggel, hiába kicsi esküvő.

Egy tipp: kényelmes, jó minőségű ruhát válassz, ne az árcédulát nézd. Semmi nem bosszulja meg magát jobban, mint egy össze-vissza húzódó-gyűrődő kényelmetlen poliészterruha életed legszebb napján.

2014. aug. 7. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
Egy fehér ruha tökéletes. Felesleges sok pénzt kiadni egy menyasszonyi ruháért.
2014. aug. 7. 19:09
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Én pici esküvőhöz is menyasszonyi ruhát választottam. A szüleimnek még picibb esküvője volt (4 személyes) , és róluk is esküvői ruhás fotók lógtak a falon kiskoromban.

A lényeg hogy te nagyon jól érezd a ruhában magad, és tudd hogy számotokra ez a Nagy Nap. Tehát megérdemli az ünneplést.

2014. aug. 7. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Utolsóval értek egyet, ez nem egy hétköznapi nap, bármilyen kicsi is a társaság. Mi is alig voltunk, de imádtam az esküvői készülődést, és ragaszkodtam a menyasszonyi ruhához, fátyolhoz. Alacsonyabb költségvetésből, közeli családdal, de mindenkinek emlékezetes maradt.
2014. aug. 7. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:
11%

Én az esküvőmön sem fogok kiöltözni. Barátom unszolgat, hogy de, meg így meg úgy... hát nem.

Valami ilyesmire gondoltam:

[link]

[link]

Szerintem döntsd el te, te tudod, milyet szeretnél.

2014. aug. 7. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Ami Neked kényelmes! A Te nagy napod, csináld úgy ahogy Neked a legjobb!
2014. aug. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!