Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhát érdemes venni?
Olyat vegyél, amilyet szeretnél, ne azt, ami "elvárt". Nincs olyan, hogy "érdemes", meg hogy "elég", az a kérdés, hogy te mi tetszik. Ha habos hercegnős az álmod, azt. Ha egy szolid koktélruha, azt.
2014. aug. 7. 18:46
2/8 anonim válasza:
Az ízlésednek megfelelőt válassz. Szerintem elég egy csinosabb fehér ruha, vannak olyanok amik simán hajaznak egy egyszerűbb, klasszikusabb menyasszonyi ruhához. Ha felveszed, még az is lesz. ;) Biztos szép leszel. Nem kell hozzá méregdrága ruha.
2014. aug. 7. 18:47
Azt vegyél fel, amit szeretnél. Ha egy sima fehér ruhához húz a szíved, akkor azt, ha menyasszonyit szeretnél, azt.
Ha engem kérdezel, a helyedben én menyasszonyi ruhát választanék, hiszen jó esetben egyszer házasodik az ember az életében :) Akkor már élnék a lehetőséggel, hiába kicsi esküvő.
Egy tipp: kényelmes, jó minőségű ruhát válassz, ne az árcédulát nézd. Semmi nem bosszulja meg magát jobban, mint egy össze-vissza húzódó-gyűrődő kényelmetlen poliészterruha életed legszebb napján.
2014. aug. 7. 18:52
Egy fehér ruha tökéletes. Felesleges sok pénzt kiadni egy menyasszonyi ruháért.
2014. aug. 7. 19:09
Én pici esküvőhöz is menyasszonyi ruhát választottam. A szüleimnek még picibb esküvője volt (4 személyes) , és róluk is esküvői ruhás fotók lógtak a falon kiskoromban.
A lényeg hogy te nagyon jól érezd a ruhában magad, és tudd hogy számotokra ez a Nagy Nap. Tehát megérdemli az ünneplést.
2014. aug. 7. 19:09
Utolsóval értek egyet, ez nem egy hétköznapi nap, bármilyen kicsi is a társaság. Mi is alig voltunk, de imádtam az esküvői készülődést, és ragaszkodtam a menyasszonyi ruhához, fátyolhoz. Alacsonyabb költségvetésből, közeli családdal, de mindenkinek emlékezetes maradt.
2014. aug. 7. 19:29
Én az esküvőmön sem fogok kiöltözni. Barátom unszolgat, hogy de, meg így meg úgy... hát nem.
Valami ilyesmire gondoltam:
[link]
[link]
Szerintem döntsd el te, te tudod, milyet szeretnél.
2014. aug. 7. 20:29
Ami Neked kényelmes! A Te nagy napod, csináld úgy ahogy Neked a legjobb!
2014. aug. 7. 21:27
Kapcsolódó kérdések: