Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre milyen sminket szoktak feltenni a vőlegénynek? A sminkesem szerint ez természetes.
Én írtam a tablósat. 1999-ben érettségiztem. Akkor ez egyedi eset volt, de hogy sminkelték a fiúkat, arra emlékszem. Persze, mi lányok sem sminkeltünk normál napon, ennek ahhoz semmi köze.
Amúgy engem az egész hidegen hagy (bár a páromnak jól áll a smink, eleve úgy ismertem meg, hogy volt rajta, én sosem sminkelek), de hogy nem a sminken múlik a férfiasság, abban kb. biztos vagyok. Ez egy ilyen kultúra és történelmi korszak, hogy a férfiak ritkán sminkelnek, régebben s máshol ez egészen máshogyan van.
Fúj...Körbe is röhögtem volna a férjem ha meglátom sminkben az esküvőn:D ja és esküvő előtt lemosattam volna vele.....engem ne égessen.
Szerintem nagyon homokos hatást kelt, de ti tudjátok.
Nekem a férfisminkről mindig ez jut eszembe: [link]
:D
Hát akkor én valami búza osztályba járhattam, mert nálunk a tabló fotózáson a 36 fős osztályból 22 fiú volt, akiknek több, mint a felét púderezték a fotózás előtt annyira zsíros volt a bőrük. A lányok jelentős részét is újrapúderezték hiába "full" sminkbe mentünk. A családban az esküvői fotózásra a vőlegények jelentős hányada is púderezve lett, mert iszonyat zsíros bőrűek és lehet van photoshop, de azért egy embert szeretne viszont látni az ifjú pár az elkészült fotókon nem pedig egy gumiarcú babát, mert a fotósok jelentős része ennyire ért a retusáláshoz ha nem csak korrigálni kell 1-2 pattanást.
Így azt mondom fotózásra igenis szoktak legalább egy mattító púdert a vőlegény fejére rakni, de esküvőn már nem jellemző, vagy addigra rég leizzadja. Azért ne keverjük már össze a púdert és korrektort a szemceruza, spirál és egyéb sminktermékekkel. A "vőlegény smink" normál esetben csak korrektort és púdert tartalmaz, nagyon aknés bőr esetében alapozó. De akkor sem vakolatra kell gondolni, hanem közelről látszik (értsd csók közben pl). Vagy itt minden válaszolónak a sminkjét méterekről mindenki kiszúrja? "Hogy na ennek is fénylett reggel a homloka, nézd mennyi alapozót kent magára."
Az enyémet nem szokták, meg is lepődnek legtöbbször, hogy sminkelve vagyok, mert csak szépítő smink, és lány vagyok mielőtt elkezdenének felháborodni az emberek. Így kedves kérdező ha problémás a vőlegényed arca, akkor a fotózásra én a helyedben meggondolnám a szolid púderezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!