Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ülésrend: szerintetek melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ülésrend: szerintetek melyik a jobb (lent)?

Figyelt kérdés
Ültetőkártyákat írni, és napokig azon agyalni, hogy ki ki mellé üljön, vagy a főasztalon kívül mindenki ül, ahová neki jól esik?
2014. aug. 31. 22:25
1 2
 1/20 Masked Magician válasza:
65%
utóbbi. Mindenki utálja ha megvan szabva hova üljön.
2014. aug. 31. 22:37
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Jó az utóbbi, ha van bőven hely. Különben lehet hogy valaki hoppon marad és olyan helyre kell ülnie ahol senkit sem ismer.
2014. aug. 31. 22:49
 3/20 anonim válasza:
79%

Ha meg nincs meg, abból káosz is lehet.

Pl. valaki kiszorul egy asztalról.

2014. aug. 31. 22:50
 4/20 A kérdező kommentje:
És ha csak az van megszabva, hogy ide ez és ez a család ül, oda meg az, azon belül meg helyezkednek ahogy nekik jólesik? Vagy néhánnyal több hely van, de nyilván étel-ital csak annyi főre, ahány vendég?
2014. aug. 31. 23:01
 5/20 anonim ***** válasza:
82%
Főasztal ülésrenddel, a többiek meg oldják meg. Szerintem senkit nem fog érdekelni, hogy van e névtábla, vagy nincs, csak azt, aki szervezi. :)
2014. aug. 31. 23:05
 6/20 A kérdező kommentje:
Vagy pl. egy távoli rokon párnál nem tudjuk, hogy az egyik jobb, másik balkezes, akkor vagy mernek helyet cserélni, vagy egész este lökdösik, böködik egymást a kezükkel, könyökükkel.. nem mintha bárki erre figyelne, de azért kellemetlen.
2014. aug. 31. 23:05
 7/20 anonim ***** válasza:
79%
van bármi értelme az ülésrendnek? szerintem ennyit még a legnagyobb csürhe is meg tud oldani, hát még egy lakodalomra érkező vendégek.
2014. aug. 31. 23:07
 8/20 anonim ***** válasza:
86%
Főasztal, többi asztal, szingli asztal. :) Én egyedül lettem meghívva, ott volt egy asztal, ahol azokkal ültem együtt, akik szintén pártalanul jöttek. Ismerkedtünk, buliztunk, elvoltunk, jó volt :)
2014. aug. 31. 23:37
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Most voltam egy ülésrend nélküli lagzin. Nem volt jó élmény túlzottan, mert a férjemmel nem igazán tudtunk úgy leülni, hogy egy párnak érezzük magunkat, és még ráadásul általunk ismert rokonok közelében is legyünk. Sokan gyorsan letámadták az asztalokat, mi türelmesek voltunk, melynek eredménye: leszart mindenki, és bájcseveghettünk a zenésszel...

Nálunk családok voltak a kártyákra írva, pl. 5 helyre "Kiss család" kártya került stb. Illetve volt olyan asztal, ahol csak "tánccsoport" kártya volt, hadd üljenek, ahogy akarnak azon belül. A szingliknél, egyedül érkező rokonoknál sakkoztunk, hogy ki kit bír kb. Bár van, aki annak a híve, hogy ilyenkor mixeljük a 2 családot, hadd ismerkedjenek. Ez a saját családom ismeretében nem volt túl tanácsos, de van, akinek bejön. Nálunk nem volt panasz az ülésrendre, és különben is, fél óra után mindenki mászkált (svédasztal volt), azzal barátkozott, akivel akart.

2014. aug. 31. 23:59
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Első...

Nem kell napokig agyalni, annal azért egyszerűbb..

Most votam hétvégén esküvőn, azt a káoszt ami ott volt, pedig egy eleg kötetlen volt, tehát fura lett volna ha van rend...

Én a utóbbi időben voltam mindenféle esküvőn( 2 év alatt 7 eseményen) ebből 2 esetben nem volt ültetés... Jobb volt ahol volt.. Mert a par ismert minket és alapból olyanokkal tettek össze akik korosztályban vagy érdeklődésben hasonlóak. Ahol nem, ott azok akikkel a vacsin össebarátkozhattunk volna messze ültek/ találtak helyet, utana edig már ismeretlennek annyra nincsen leetőség megismerkedős beszelgetésre...

A másik alkalommal ezzel nem volt gond, de folyamatosan el kellett állni, arrébb ülni, rendezkedni, mert 2-3 hely maradt ki, közben 4 fős család volt stb..

Persze ezek mind 100feetti esküvők voltak, egy 30-40 fővel még simán jő ha nincs ültetés..

2014. szept. 1. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!