Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek már jobb kaják? 500 főre,
Fogadás:Sajtos puffancs,Töltött sajtos,Diós,Zserbó, kifli,Isler,Mini képviselőfánk,Gyümölcskosár, Ebéd: Leves:Tárkonyos borjúragu leves/Újházi yúkhúsleves,Főmenük:Báránysült,Cigánypecsenye,Hagymás sertésborda,Kijevi pulykamell/Pulykamell mandulás bundában,Vasalt csirkecomb.Ezt Svédasztalossan akarom. Vegágnak:Leves:ALMALEVES/BABGULYÁS,Burgonya csőben sütve,Rántott camembert áfonyával,Rántott kelvirág,Tejszínes gombaragu,Juhsajttal töltött gombafejek, és saláták, Köretek: Kerti zöldségek vajban puhítva/Sajtos brokkoli/Röszti burgonya/Steakburgonya/
ÉJFÉL UTÁN:Mini töltött káposzta/Borjúpörkölt/Székelykáposzta/Hidegtálak. Ez lenne az esküvői menüm. Átgondoltam mindent.:)
Nekem tetszik, van választék bőven.
Elsővel pedig nem értek egyet, a vegáknak max a babgulyás nem jó, mert én azt csak hússal tudom elképzelni. A többivel nincs baj, az állati származékokat, tejtermékeket, tojást a /vegánok/ hanyagolják, nem pedig a vegák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!