Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyk a jobb esküvőre? Melyk áll jobban? (kép)
Figyelt kérdés
Ez volt az előző kérdésem.Kaptam hideget,meleget,hogy milyen rajtam a ruha.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__5..
Vettem egy hosszút ma. Ez milyen lenne?
2014. jún. 16. 18:53
2/58 anonim válasza:
szerintem a rövid jobban áll. ezt a hosszut nem tudom elképzelni egy esküvőre, inkább egy igényesebb tengerparti bálra
3/58 anonim válasza:
Ez ezerszer jobb, nagyon csinosan áll! :)
4/58 anonim válasza:
mint egy hálóing. inkább a másik, vagy esetleg egy hasonló mint a hosszú de más forma.
5/58 anonim válasza:
Nekem a másik jobban tetszik. Ez nekem olyan menyasszonyos, nagyon világos és földig ér. Azt hittem menyasszonyi ruháról van szó, amíg a korábbi kérdést meg nem néztem :)
7/58 anonim válasza:
a rövid sokkal jobb
én azt venném fel
a másik tényleg olyan mint egy hálóing :-)
9/58 anonim válasza:
ez az új totál semmilyen.
hálóing tényleg, max. esti tengerparti sétához venném fel.
Az első vonala jó volt, de lehetne kicsit hosszabb...nemt udsz valakit elvinni vásárolni, akinek jó ízlése van, hogy segítsen? vagy ért hozzá?
10/58 anonim válasza:
Ó ez gyönyörű! Sokkal jobban áll, mint a másik (de az se rossz, csak tényleg furin hat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!