Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyk a jobb esküvőre? Melyk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyk a jobb esküvőre? Melyk áll jobban? (kép)

Figyelt kérdés

Ez volt az előző kérdésem.Kaptam hideget,meleget,hogy milyen rajtam a ruha.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__5..

Vettem egy hosszút ma. Ez milyen lenne?

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 16. 18:53
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
23%
A lila közönségesebb, ez, a hosszú letisztultabb, elegánsabb.
2014. jún. 16. 21:43
 32/58 anonim ***** válasza:
51%
És nem bántásból mondom (sőt) , de sportolj valamit, mert fájni fog mindened nemsokára, főleg a hátad. Mivel vékony vagy, könnyen és gyorsan izmosodnál.:)
2014. jún. 16. 21:46
 33/58 anonim ***** válasza:
94%
30-as jól mondja, egy táska színéhez passzoló öv, pánt nélküli melltartó plusz magassarkú és tök jó leszel. Próbáld ki :)
2014. jún. 16. 21:48
 34/58 anonim ***** válasza:
95%

A 32-es tanácsát fogadd meg, sóhornőm ugyanilyen alkat mint te ( egy pillanatra az hittem őntette fel a kérdést anniyra hasonlóak vagytok..)

Neki is olyamaos gerincproblémái vannak, sérv.stb az izom hiánya miatt ( nemt ud elszedni sem, mindig ilyen testalkat volt, za anyukája is..)

Most már nem is sportolhat kb semmit.. Sajnálja, hogy előtte nem igyel erre oda.

Most 37 éves, de ,ár régóta vannak problémái..

2014. jún. 16. 21:52
 35/58 anonim ***** válasza:
58%
Bocs,de egy menyasszony nem kínlódik ennyit azon,h mit vegyen fel,mint te,hogy vendégként mi legyen rajtad..
2014. jún. 16. 22:23
 36/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne foglalkozz senki véleményével. Jól áll a lila, és elegáns is..te is mondtad. Max. elviszed a kéket és a táncra átveszed, ha átöltöznél.
2014. jún. 17. 09:37
 37/58 anonim ***** válasza:
100%
A lila sokkal jobb, szerintem azt vedd fel.
2014. jún. 17. 09:47
 38/58 anonim ***** válasza:
77%
A rövid lila szebb. Ez olyan hálóinges. :(
2014. jún. 17. 10:37
 39/58 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok sok választ!Végül mindkettő nyert,ugyanis két esküvőre is meghívást kaptunk,sőt még egy 3. is kilátásban van,úgyhogy lesz még egy 3. ruha is.

Majd a 3. ruhát is feltöltöm,ha megvettem,hátha találok egy még szebbet. :)

Legyen szép napotok!

2014. jún. 17. 11:04
 40/58 anonim ***** válasza:
58%

Nekem egyik sem tetszik, ennél sokkal szebb és elegánsabb ruhák vannak.

De a te alakodra mindenképp a hosszút javaslom, mert nagyon vékony vagy, de NE ezzel a ruhával mert ez tényleg olyan mint egy turis hálóing.

2014. jún. 17. 13:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!