Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyk a jobb esküvőre? Melyk áll jobban? (kép)
Ez volt az előző kérdésem.Kaptam hideget,meleget,hogy milyen rajtam a ruha.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__5..
Vettem egy hosszút ma. Ez milyen lenne?
A lila ruha nagyon jól állt rajtad, pedig én kifejezetten utálom a lilát. Csinos vagy benne, egyszerűen bombajó alakod van, főleg szülés után! Légy büszke magadra.
Ez a kék viszont... egy gyűrött, olcsó pamuthálóing. A ruha szálsűrűsége igen alacsony, átlátszó az egész. A melltartó nagyon rossz választás hozzá, ez alá csak pántnékülit vagy öntapadósat szabadna venni. A hálóing-feelinget esetleg egy csinos vékony öv tudná ellensúlyozni egy kicsit és persze hozzá passzoló magassarkú, clutch. De ha ezt így felhúzod pl. szandállal, én egész biztosan rákérdeznék, hogy elfelejtettél-e átöltözni felkelés után :)
Tengerpartra, strandra telitalálat, esküvőre nagyon alulöltözött, hétköznapi viselet.
Mindenképpen a lilát válaszd!
Akit érdekel tettem ki egy új kérdést,egy harmadik ruhával.
Ma vettem. :D Hátha ez már jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!