Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyk a jobb esküvőre? Melyk áll jobban? (kép)
Ez volt az előző kérdésem.Kaptam hideget,meleget,hogy milyen rajtam a ruha.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__5..
Vettem egy hosszút ma. Ez milyen lenne?
Nekem személy szerint ez sokkal jobban tetszik, mint a lila az előnytelen volt a számodra, színben és fazonban is.
A lila kicsit összenyomott téged, és a képeken úgy vettem észre nem is érzed magad benne felszabadultan.
Ez a ruha viszont csodásan áll rajtad :) szellős, kényelmes, olyan egész este táncolós (még ha ilyen hosszú is).
Szinben is egyszerű, de nagyszerű, nincs eltúlozva, mint ahogyan az esküvőkre szoktak az emberek öltözni ahh láttam már borzalmas ruhákat :D
Még megjegyzésként ebben látom, hogy igazán önmagad vagy ebben a ruhában , felszabadultabbnak is látszol.
A hajad színéhez is közelebb áll ez a lágy szín.
A lila az már sok lett volna.
Nekem 5/5 összességében a ruha és Te is benne.
16/L
Megjegyzem nagyon csinos alakod van egy kisgyerek után, igazán büszke lehet az anyukájára a kislányod/kisfiad.
Még az is meglehet, hogy Te leszel a legszebb anyuka.
(Manapság meglehetősen sok az igénytelen,ízlésficamos anyuka.... Attól még, hogy valaki szült egy vagy két gyereket nem kell elhagynia magát.)
Nekem abszolút az első tetszik jobban, de szerintem ne az itteni válaszok alapján akarjál dönteni, mert sosem lesz egyhangú a "szavazás"!!
Magadnak akarj megfelelni. Abban menj, amelyikben jobban fogod érezni magadat.
Jajjjj, megint nem vagyok elörébb. Nekem mind a kettő tetszik. Ez amugy vilagoskék, nem fehér!
A kékben jobban érzem magam, nem feszengek benne.
De a lila csinosabb.
Hmmmm.....nem tudom.... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!