Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ülésrend: szerintetek melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ülésrend: szerintetek melyik a jobb (lent)?

Figyelt kérdés
Ültetőkártyákat írni, és napokig azon agyalni, hogy ki ki mellé üljön, vagy a főasztalon kívül mindenki ül, ahová neki jól esik?
2014. aug. 31. 22:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány fős lesz, mert az én részemről max. 10-12 fő lesz, vagy kevesebb, de a párom képes, és még a szomszédokat is meghívja (a szülőfalujában lesz a lagzi, ami csak pár ezer fős, szóval majdnem mindenki ismer mindenkit, és illik nagy lagzit csinálni, a sógornőmnek talán 80 fős volt). Még ezután irjuk össze ki kit hív és kit nem, aztán lehet egyeztetni, és ültetgetni, de gondoltam előre megérdeklődöm ki mit gondol erről.
2014. szept. 1. 07:57
 12/20 anonim ***** válasza:
71%

hát, én mindig utáltam, ha nem volt ültetés. Lehet, hogy neked ez pluszmunka, de gondolj bele, te se szeretnél idegenek közt vacsizni, akik hiába a másik fél rokonai, te akkor sem ismered őket.

Én preferálom az ültetést, sok kínos szitut el lehet kerülni. Lehet, te észre sem veszed a különbséget, de a vendégeid biztosan.

2014. szept. 1. 08:19
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
szerintem is jó, ha van ülésrend, nélküle nagyobb az esély a káoszra..
2014. szept. 1. 08:38
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát, akkor lehet, hogy lesz, a szingliknek név szerint, a családoknak viszont, hogy x család, azon belül meg helyezkednek, ahogy kényelmes nekik. Az én rokonaim és a párom közeli rokonai a főasztalhoz közel, a többiek távolabb, figyelve arra, hogy ki kit kedvel, ki kit ismer, és vannak-e olyanok, akik nem kerülhetnek egymás mellé, mert nincsenek jóban.
2014. szept. 1. 11:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes, ahogy az utolsó hozzászólásodban írod, mi így csináltuk, nagyon bejött. (Amit írtam, hogy most voltunk egy káoszos lagzin: max. 50-en voltunk, mégis rossz volt így.)
2014. szept. 1. 11:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Még egy ötlet: nem kell feltétlen X családot írni, mehetnek a nevek, ha nem tetszik nekik, úgyis helyet cserélnek. Viszont a névre szóló kártyákat sokan elteszik emlékbe, és inkább kiteszik a hűtőre a Kiss Peti, Kiss Anna, Kiss Piroska kártyákat, mint 3db Kiss Család-ost.

De te tudod, csak ötlet :)

2014. szept. 1. 12:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is legyen! Nálunk biztosan lesz. 9 személyes körasztalok lesznek, a káosz elkerülése végett ültetésrenddel. Legutóbb 2 hete voltunk ültetőkártya nélküli lagzin, alig tudtunk helyet kapni, végül 5 percenként ültünk egyel arrébb, mert helyek maradtak üresen egy itt, egy ott, aztán ha jöttek hárman együtt húzódni kellett.

Az unokatesóméknál meg mi voltunk a legközelebbi rokonok, a főasztalhoz leduvadtak a haverok ismerősök, mi meg nagyszülőkkel ahol értük.

szerintem gáz, ha rosszul sül el. Lehet vele sakkozni 1-2-3 nap el lehet szórakozni, de azért nem olyan nagy ügy.

2014. szept. 1. 18:27
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk nem volt ültetés, de káosz sem. Volt annyira kulturált a násznép, hogy nem ültek a főasztalhoz, és az is evidens volt, hogy a testvérek, közeli rokonok ülnek hozzánk közelebb. U alakú ültetés volt egyébként, több hosszú asztallal, és hogy mindenki megtalálja a helyét, 10 terítékkel többet kértünk. Így nem volt olyan gond, hogy pl az asztal szélén 3 hely van, de 4-en szeretnének oda ülni...

Nekikezdtünk egyébként az ülésrend kialakításának, de nem igazán boldogultunk, hát megkérdeztünk pár rokont, hogy igénylik-e, de lebeszéltek róla. Nem bántuk meg, még örültünk is, hogy nem ezzel kellett tölteni az időnket az utolsó hetekben. :)

2014. szept. 1. 23:38
 19/20 anonim ***** válasza:
74%

Ezt annyira utálom. Miért kell leszólni a másikat? Mert ez a "volt annyira kultúrált a násznép" szöveg teljesen lefedi a leszólás kategóriát. Mi sem arról beszéltünk, hogy mint a "disznók, vájúhoz!" után egymáson áttaposva ülnek be az örömszülők helyére, hanem hogy ha leülnek, kimarad 1-2 hely, ciki felállítani, megkérni, menjen arrébb, mikor már ivott a pohárból, lesütizte a tányért. Vagy ha mi mondjuk 4en megyünk, de már sehol nins 4 hely, akkor megkérni esetlegesen vadidegen embereket, hogy menjenek arrébb. Ez nem a kultúráltság hiánya miatt van. Vagyis de, de a vendéglátó kultúrálatlansága miatt, aki nem képes ennyit megtenni.

Lehet, hogy szerinted a "Julcsi még örült is, hogy megismerhette a férjem barátait", a Julcsi szerint meg vérciki volt egyedül beülni a haverok közé. Csak ezt veled nyilván nem fogja közölni...

2014. szept. 2. 13:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Kedves hold_viola1! Bocsánat, ha nem tetszett a megfogalmazás, de voltam olyan lagziban ezelőtt 15 éve, ahol kedves hölgyikék beültek az ifjú pár helyére. Hiába szóltunk nekik, csak a vőfély és az örömanyák kérésére mozdultak meg. Nálunk nem voltak a meghívottak közt, a többiek hamar helyet foglaltak, senki nem került idegen mellé, senki nem problémázott (azt azért visszahallottuk volna szerintem). Na nem mintha olyan sokat ültünk volna... egész éjjel roptuk. :)
2014. szept. 2. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!