Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő a szüleim nélkül? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő a szüleim nélkül? Hogy fogom ezt túlélni?

Figyelt kérdés

Párom tegnap megkérte a kezem, májusra tervezzük az esküvőt.

Sajnos az én szüleim meghaltak és fogalmam sincs hogyan fogom ezt az egész esküvőt nélkülük kibírni.

Hogyan legyen az egész esküvő és a lagzi?

2014. aug. 30. 09:48
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

En is vegig csinaltam. 19 voltam mikor meghaltak egy balesetbe es 25 voltam mikor ferjhez mentem.

Mikor vesztetted el oket? Talan varni kellene az eskuvovel mig feldolgozod a a tortenteket.

2014. aug. 30. 09:57
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Erre most igazából milyen választ vársz? Ha annyira tele vagy fájdalommal,hogy egy örömteli eseményről, új közös élet kezdetéről is csak a szenvedés és problémák, meg "jajj most mi lesz" jut eszedbe,akkor ne legyen esküvő és téma megoldva. Ha nem szeretnéd,mert fájdalmat okoz,akkor menjetek el diszkréten anyakönyvvezetőhöz, azt azért csak kibírod.
2014. aug. 30. 09:59
 3/10 anonim ***** válasza:
18%

2 Hát miért nem veszed észre, hogy az egész előadás egy miatt készült?: "Párom tegnap megkérte a kezem"

Az összes többi egy 3.rangu szinielőadás részlete, ahol ő az "áldozat".

2014. aug. 30. 10:16
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Pont, mint mindenki más, aki sajnos ugyanilyen helyzetben van.
2014. aug. 30. 10:30
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Kedves második és harmadik válaszoló, ritka nagy parasztok vagytok! Nem vagyunk egyformák, van aki 10-20 év távlatában sem tudja sírás nélkül megállni, ha az elvesztett szerettére gondol, és lelkiismeret furdalása van, amiért boldog. Én azt tanácsolom, beszélgess el valakivel erről, a vőlegényeddel, mondd el neki, milyen hihetetlenül fáj, hidd el, jobb lesz ha segít valaki, mintha most magadban ezen őrlődsz. Nem tudom, mikor vesztetted el őket, de ha nem olyan régen, jobb lenne ha ezt az esküvőt eltolnátok. Ha viszont régen, tényleg kérj segítséget. Mert különben ugyan így fogsz érezni, mikor gyereked születik, vagy bármilyen nagyobb eseményen az életedben. Ha hívő ember vagy a pap is segít, ha nem, orvos. Ha ez sem, barátok, családtagok.
2014. aug. 30. 10:33
 6/10 Janka néni ***** válasza:
79%

Tehát az a baj, hogy vannak akik kimaradnak a műsorból?

talán gondolj arra, hogy "biztos látnak fentről és biztos ők boldogok" (mert te nem tűnsz annak) és sóhajtozva keseríts el mindenkit.

Egyébként meg, nem mindegy már? Ha azért lenne nélkülük az esküvő, mert nem akarnának - mindegy mi miatt - elmenni, még megértenélek. De így? A siránkozás talán változtat a helyzeten? Nem. Akkor meg ideje lenne nem epét csepegtetned az életed örömteli történéseibe is.

A veszteségek és a szomorúság együtt jár, mindig veled marad. Tedd a helyére és csak akkor és úgy emeld ki a lélek mélyéről, amikor annak helye van az életedben.

2014. aug. 30. 10:36
 7/10 anonim válasza:
66%
Elhiszem hogy nagyon nehèz,de gondolj arra hogy attól mèg hogy meghaltak,a lelkük veled lesz ès támogatnak :) Sok boldogságot ;)
2014. aug. 30. 10:38
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

"fogalmam sincs hogyan fogom ezt az egész esküvőt nélkülük kibírni"

Május még messze.. azzal foglalkozz, ami most a megoldandó feladatod. Majd próbáld meg, azután vagy kibírod, vagy sem. :)

2014. aug. 30. 10:54
 9/10 Denise1 válasza:
Nekem az esküvőm elött 1héttel halt meg az imádott nagymamàm!Nagyon rossz volt,le akartuk mondani az esküvőt. Aztàn mégse tettük, mert arra gondoltunk, hogy a mami sem akarná ès bár fizikailag nem,de velünk lesz aznap. Hidd el a szüleid veled lesznek aznap, a szívedben. Legyetek nagyon boldogok és szèp esküvőt kívánok!
2014. aug. 31. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy meghaltak a szüleid. És téged, hogy úgymond egyedül maradtál- ami nem igaz, hiszen van egy vőlegényed, tervezitek az esküvőt. Később valszószínűleg gyereketek, vagy gyerekeitek is lesz(nek). Jártok majd nyaralni, lesnek karácsonyok, szülinapok, évfordulók. Minden ilyen alkalommal ki fogsz borulni, amiért a szüleid (sajnos!!) nem lehetnek veled? Mert ha igen, keress fel egy pszichológust, de sürgősen! Nem rosszindulatból.

Nagyon sok boldogságot kívánok Neked, Nektek.

2014. aug. 31. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!