Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Furcsa, hogy két esküvőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa, hogy két esküvőt szeretnénk?

Figyelt kérdés

A párom szülőfaluja nagyon messze van, és szinte minden rokona ott él. Nekem csak kevés rokonom jönne el, nem vagyok a család kedvence, hogy úgy mondjam.. Szóval arra gondoltam, hogy lehetne egy kis esküvőnk itt (polgári), két tanú plusz a szüleim, és ha összegyűlik rá a pénz, egy nagy templomi esküvő lagzival ott, a párom barátaival, rokonságával, plusz a szüleimmel (ha eljönnek).

Számunkra ez tűnik a legjobb ötletnek, a rokonság szempontjából, és anyagi megfontolásból is - mivel még egy nagy esküvőre nincs pénzünk, de szeretnénk mihamarabb házasok lenni, így gyorsan meg lesz a polgári, egy-két év múlva pedig egy valódi álomesküvő egy álomszép helyen, az én imádott párommal, és a rokonai sem panaszkodhatnak (az enyémek meg nem nagyon izgatnak, meghívom őket, de nagy részük úgysem jön el).

Ti mit gondoltok?

2014. aug. 27. 01:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem tűnik igazságosnak,hogy a te szüleid mind a kettőn ott lehetnek akár,a párod szülei meg lemaradnának az egyikről mindenképp.
2014. aug. 27. 09:38
 22/25 anonim ***** válasza:

Mi - igaz mas okbol- de fel ev különbseggel tartottuk a polgarit. Korabban en is azt gondoltam, hogyha külön van, az ugy mar nem az igazi, raadasul nem tul "romantikus" az ok, ami miatt elöbb meg kellett tartani (külföldi biztositas), megis igy utolag mar nagyon örülök neki, hogy a polgari olyan volt, amire mindketten vagytunk: kicsi, kettanus, csak a szülök es testverek tudtak rola, meg a legjobb barataink, a szülökböl pedig aki tudott, eljött. Nagyon szep volt, pedig hetköznap volt, az anyakönyvi hivatal kis szobajaban. Nem volt nagy meghato eskü, meg semmi, es megis nagyon meghitt volt. Most összel lesz a templomink, es azt is varjuk. Igaz, nagy felhajtas ott sem lesz, nem tartunk lagzit, csak egy csaladi ebedet.

Igy utolag visszagondolva ha lehetne, meg egyszer ugyanigy csinalnam, annyi valtoztatassal, hogy a polgarit a temnplomi esküvö ele tennem közvetlenül 1-2 nappal, igy megmarad az egesznek a feelingje egy idöszakra. Mert azert tenyleg nem ugyanaz igy, 6 honap különbseggel.

2014. aug. 27. 10:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Egyebkent meg Kerdezö, szerintem az jo, ha legalabb az egyik esküvödön csak olyanok lesznek, akikröl ugy erzed, hogy teljes szivükkel tamogatjak a hazassagotokat. Hadd legyen mar legalabb az egyik olyan, ahol nem azon kell aggodnod, hogy a parod szülei mit gondolnak, hanem nyugodtan örülhetnetek egymasnak. Azt viszont vedd szamitasba, hogy a nagy lagzis templomi esküvö kesöbb mar nem lesz ugyanolyan erzes. Sokan meg sem tartjak a kesöbbre tervezettet, ez egyebkent nalunk is felmerült.
2014. aug. 27. 10:11
 24/25 anonim ***** válasza:
Nálunk hasonlóképpen volt, 2 év telt el a 2 esküvő között, annyi különbséggel, hogy nem mi akartunk lagzit 2 évvel később, hanem a párom szülei, náluk a rokonság addig nem nagyon ismeri el a párokat amíg nem látják a lagzit. Igazából a távolabbi rkonok nem is tudták, hogy már régen összeházasodtunk, jó volt így.
2014. aug. 27. 10:37
 25/25 A kérdező kommentje:
A páronak már csak az édesapja él, ő eljöhetne a polgárira, de nem sok esélyt látok rá.
2014. aug. 27. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!