Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért van az, hogy mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mostanában mindenki kis esküvőt akar, és ha lehet, akár farmerben is,2 tanúval, stb, amikor kislányként mindannyian nagy esküvőről és gyönyörű habos menyasszonyi ruháról álmodtunk?

Figyelt kérdés
Az első (és remélhetőleg egyetlen) esküvőről beszélek, amit az ember huszon, harminc éveiben köt meg. 24 vagyok, de még mindig nagy esküvőt szeretnék, minél több emberrel. Ez a "nem szeretem a felhajtást" szöveg nekem nagyon gyanús. Egyrészt azt az 1 napot az életében mindenki kibírja, aki épeszű, másrészt nagyon ünneprontásnak tűnik. Nekem inkább az a gyanúm, hogy a pénz miatt mondhatja mindenki, hogy óó, nekem a kis esküvő az álmom, mert az olyan romantikus. És ezt a részét megis érteném, de akkor miért nem azt mondják? Simán lehetne azt mondani, hogy olyan esküvőt szeretnénk, amilyet megengedhetünk magunknak, és abból szeretnénk a lehető legszebbet kihozni, de nem az, hogy "az volt az álmunk", mert az nehezen hihető. Vagy a házasság intézményét tekintik ennyire semmibe, hogy csak letudják a dolgot az anyakönyvvezetőnél, és kész? Tudom, hogy nem ezen múlik a házasság, de akkor is...
2010. jan. 15. 18:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
én speciel sajnálnám a pénzt nagy felhajtásra,de a szűk kört (szülő nagyszülő tesó) azért meghívom majd :)
2010. júl. 14. 00:11
 22/23 anonim ***** válasza:
76%

Elöljáróban csak annyit, hogy nekem kislány koromban sem volt a nagy lakodalom az álmom.

De attól, hogy valakinek KISLÁNYKÉNT ez azalma, az még közel sem jelenti, hogy FELNÖTTKÉNT még mindig uagynarra vágyik. Rengeteg gyerek szeretne pl. nagy szinésznö lenni, de felnött korában eszébe sem jut, mert idöközben kinötte ezt a GYEREKES ötletet. A nagy esküvö csak sok stressz, sok pénz és feltünési viszketegség. Aki a HÁZASSÁGOT gondolja komolyan, az nem a felhajtást, a kivagyiságot látja fontosnak, hanem azt, hogy ettöl kezde hivatalosan is egy pár lettek. EHHEZ meg böven elég (és sokkal bensöségesebb), ha csak a közeli család (szülök, testvérek) vannak ott,es nem a fél világ.

2010. júl. 14. 07:16
 23/23 anonim ***** válasza:

én soha sem álmodtam nagy esküvőről, kislányként el sem tudtam képzelni,hogy én valaha majd férjhez megyek :)

én is kis esküvőt tervezek a párommal. hogy miért? azért mert, csak azokat az embereket hívom meg akiket tényleg szeretek és közel állak hozzánk. csak barátok , és szülők , na meg talán egy-két közelebbi rokon.de az is csak a a párom részéről lesz szerintem mert , külföldön tartjuk az esküvőt és oda úgysem jönnének el az én (5 éveben egyszer látott) rokonaim. a párom skandináv és ott meg egyáltalán nem is divat ez a rongyrázás, meg több milliós esküvő. ott szerényebb , belsőségesebb. nekem is csak a ruha az ami fontos. a többi nem érdekel annyira :)

2010. júl. 14. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!