Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mostanában mindenki kis esküvőt akar, és ha lehet, akár farmerben is,2 tanúval, stb, amikor kislányként mindannyian nagy esküvőről és gyönyörű habos menyasszonyi ruháról álmodtunk?
Nekem nagy esküvő az álmom, lásson mindenki:) Persze gondolok itt a családra, rokonokra, és barátokra. Azért nem hívnék meg olyat, akivel 4x találkoztunk pl. Csak akivel nagyon jóban vagyunk. Pénz kérdése egyébként. Ha eljutunk idáig párommal, akkor a pénz fog dönteni, mekkora lesz az esküvő, és lényegtelen mekkorát szeretnénk, akkora lesz, amennyire futja:)
25/L
Ugyan. Kicsit gonoszkodó vagy.
Neked hogy lenne könnyebb feldolgozni azt, hogy nem teljesülhet (majdnem mindenkinek ez) a kislánykori álmod, a nagy esküvő, gyönyörű ruha, díszítés, sok ember, étel-itaL?
Úgy, hogy azt mondják, hogy hát nincs pénz, törödj bele, ennyi jutott neked,
vagy úgy, hogy ha beleéled magad, hogy a kis esküvő romantikusabb, meghittebb?
Szerintem mindenkinek a második.
Nem biztos,hogy mindenki nagy esküvőről álmodik.Ennek lehet egyik oka,hogy visszahúzódó és csak nyomasztaná,ha több száz ember nézné és ő lenne a főszereplő egész nap. Inkább szűk körben képzeli el magát,olyanokkal és olyanok elött,akik a hétköznapokban is körbeveszik és elöttük már nem feszeng.
A pénz pedig iszonyú nagy úr.Tényleg a csillagos ég a határ. Ráadásul nem mindenki van jóban a tágabb családjával vagy úgy gondolja csak olyanokat hív meg,akiket tényleg szeret és ők is szeretik,ez pedig max 30 ember,mert velük van napi kontaktusban,az ő véleményükre tényleg ad.
Aztán lehet,hogy valakinek nincs is nagy családja csak a szülei és kész.
Nekem márciusban lesz az esküvőm,és KICSI.
Mert:
1.Anyukám meghalt,nélküle nem lenne az igazi!
2.Útálom az egész rokonságomat, senkivel nem beszélek,csak anyu húgáékkal, tehát nem fogom etetni a pereputtyot,csak azért mert ILLIK..
3.A párom rokoni kapcsolatai szintén dettó,mint nálunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!