Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre milyen palackozott bort lehetne venni?
Milyen árban szeretnétek?
Amúgy pár üveg rozét is vigyetek szerintem
Tokaj Kereskedőház Tokaji Aszu-ja, sok puttonyos :) Oké, ez édes, de talán a 3 puttonyos még nem annyira.. Isteni finom, nekem ez a kedvencem, ettől a gyártótól, cba-ban, spar-ban is lehet kapni. Vagy Tokaji Szamorodni, ezt szintén a Tokaj Kereskedőháztól. A kollégákhoz is ilyet szoktam vinni, ha különleges alkalom van.
itt a link, prospektus az első hasáb alján.
Csak nem ezekre a borokra gondolsz előző?
"Puklus Péter, az állami Tokaj Kereskedőház Zrt. volt főborásza még 2012-ben egy közjegyzőnek arról nyilatkozott, hogy egykori cége vezetése néhány éve arra utasította, hogy hamisítson bort. A közel kétmillió dollárt érő készletet az Egyesült Államokba szánták egy hatalmas üzlet reményében.
A történet több évre nyúlik vissza, a száz százalékban állami tulajdonú Tokaj Kereskedőház ennek ellenére csak a múlt héten jelentette be: zárolnak közel hárommilliárd forint értékű borkészletet, mivel felmerült a gyanú, hogy a palackok nem azt tartalmazzák, ami a címkén fel van tüntetve. A tokaji borok 40-50 százalékát előállító állami társaság feltehetően azért fordult a nyilvánossághoz, mert meg akarta előzni, hogy az ügy még nagyobb károkat okozzon a cégnek."
Esküvőre felesleges aszút vagy szamorodnit venni.
Pincészetet meg akkor tudnánk ajánlani, ha legalább nagyjából tudnánk, hogy merrefelé keresgélsz.
Nem mindegy, hogy Villányi, vagy Egri; Somlói, vagy Tokaji borvidéken.
Nem is hallottam ezt a hírt! :O
Egyébként a bor az nagyon finom és soha nem lett tőle bajunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!