Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit készültök egy esküvőre, vendégként? A férjem szerint túlzásba viszem!
3 esküvőre,és az utána lévő lagzira vagyunk hivatalosak a közeljövőben.Én mind a 3-ra vettem 3 új ruhát,
cipőt,táskát,bejelentkeztem a sminkeshez,fodrászhoz.
A férjemet is elrángattam,hogy vegyünk neki 3 új inget az esküvőkre.Szerinte túlzásba viszem a készülődést,hisz nem én leszek a menyasszony. :D
Engem viszont úgy neveltek,hogy ilyen eseményeken illik elegánsan megjelenni.
Ti mennyit készültök előtte?Vesztek új ruhát?Smink,fodrász?Tényleg én vinném túlzásba?!
Én eleve veszek ruhákat, amik megtetszenek, szóval nem veszek konkrétan eseményre új ruhákat. Persze, a férjednek nincs egy rendes cucca, amit felvehet, én is vetetnék neki új ingeket, persze ezeket később is felvenné munkába.
Sminkeshez nem megyek, mert jól sminkelek, plusz nem szeretek beszélgetni se velük, mindig kérdezgetik az embert mindenféléről.:D Fodrász nélkül csak meg kell fésülni a hajamat, mert vállig ér. Ha neked gáz a hajad amúgy, akkor persze nyugodtan menj fodrászhoz.
27N
én anno egyszerre csak egyre mentem, arra: új ruha, cipő, táska kölcsön anyutól
fodrász
sminkem magam csináltam
ha háromra mennék egymás után, szerintem arra is vennék új ruhákat, cipőt nem feltétlen 3at, táskát sem
fodrász igen
sminkes nem
Jó, hohgy gazdag vagy és megteheted, de szerintem ez felvágás.
Nemrég voltam esküvőn: a tavalyi ruha volt rajtam, előtte hajmosás. Smink nem, mert nem tudok (a kometikus meg atyaég, förmedvényt csinál), elrontani nem akarom, akkor inkább ohne smink.
Szerintem ez mindenkinél más. Én biztos nem vennék ezért 3 új ruhát, meg még plusz ingeket is a férjemnek, azért vannak a szekrényben elegáns jól kombinálható ruháim, esetleg 1-et vennék, de az sem biztos. A fodrász persze természetes, meg nálam a smink is, mert hétköznapokon nem használok, a kozmetikusom 15 perc alatt feldob egy egész nap kitartó sminket én meg otthon szöszölhetnék vele.
De ez én vagyok.
Így nekem tényleg kicsit olyan, mintha te jobban készülnél rá, mint a főszereplők.
Új ruhát csak akkor veszek, ha a többi már sok eseményen volt rajtam, vagy ha már kicsi vagy ilyesmi. Maximum kiegészítőket veszek újakat a "régi" ruhákhoz.
Sminkeshez, fodrászhoz nem megyek, magamnak is meg tudom csinálni.
Viszont elég sokat készülődök, előtte 1-2 nappal megsütöm a tortát, süteményt. Úgy intézem, hogy előtte való héten menjek a fodrászhoz festetni (egyébként is 5-6 hetente festetek), és a manikűrömet is előző este csinálom meg (ezt is minden héten szoktam, de normál esetben nem pénteken). Aznap délelőtt pedig természetesen vasalás, fürdés, frizura és sminkelés (ez durván másfél óra)
Szeretek új ruhákat venni, és bőven meg is tehetem, így általában veszek új ruhát alkalmakra. Ha nincs hozzáillő cipőm, ékszerem, akkor azt is.
Fodrászhoz és sminkeshez én is elmegyek előtte :)
Én is szimplán úgy gondolom, hogy illik elegánsan megjelenni, és nekem nem kottyan meg a kozmetikus, fodrász ára, akkor inkább szakértő készítse el, mint én otthon. Tartósabb is, szebb is, jobban is érzem magam.
Köszönöm a válaszokat!Természetesen telik rá,másképp nem vennék.Van a szekrényben is rengeteg ruhánk,de mindet látták már,volt rajtunk és mivel képek is készülnek,ezért vettem újakat.Férjem ingjeit is úgy válogattuk,hogy munkában is tudja hordani.
Cipőt azért is vettem,mert 3 különböző szinű és stílusú a ruha,kellett a hozzá passzoló cipő.
Sajnos problémás bőröm van,azért megyek sminkeshez,és a hajam se áll sehogy.
Úgy gondolom,így teljesen jogos,hogy ennyit készülök rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!