Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mennyit készültök egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyit készültök egy esküvőre, vendégként? A férjem szerint túlzásba viszem!

Figyelt kérdés

3 esküvőre,és az utána lévő lagzira vagyunk hivatalosak a közeljövőben.Én mind a 3-ra vettem 3 új ruhát,

cipőt,táskát,bejelentkeztem a sminkeshez,fodrászhoz.

A férjemet is elrángattam,hogy vegyünk neki 3 új inget az esküvőkre.Szerinte túlzásba viszem a készülődést,hisz nem én leszek a menyasszony. :D

Engem viszont úgy neveltek,hogy ilyen eseményeken illik elegánsan megjelenni.

Ti mennyit készültök előtte?Vesztek új ruhát?Smink,fodrász?Tényleg én vinném túlzásba?!

2014. aug. 14. 13:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

és mivan akkor ha láttak már benne? Minden alkalom után dobja ki mindenki a ruháját?

Szerintem bőőven túlzásba viszed.

2014. aug. 14. 17:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval egyetértek, olyat csak az angol királyi családról hallottam, hogy ennyire figyelnek, mit hányszor vesznek fel.... Netán közéjük tartozol? Mert ha nem, akkor a férjednek marhára igaza van...... Az, hogy ilyen eseményeken az ember elegánsan jelenik meg szerintem egyáltalán nem azt jelenti, hogy vadiúj cuccot kell venni minden alkalommal......
2014. aug. 14. 18:26
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem a királyi családból származom,de tény és való,hogy befolyásos ember a férjem és ezért minden alkalomra új ruhát veszek,főleg akkor,ha együtt jelenünk meg valahol.
2014. aug. 14. 18:59
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Csak tudnám, hogy ha nálatok ez így működik és szerinted ennek így is kell lennie. Akkor minek kérdezed meg itt? :D
2014. aug. 14. 19:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a befolyásos ember férjed szerint is túlzásba estél, akkor nem gondolod, hogy igaza van?
2014. aug. 14. 20:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ez bőven túlzás. Elegánsabb ruhám van pár, abból választanék, nem vennék ezért újat. De ha egy lenne, akkor abban mennék mindhárom helyre. Miért nem lehet egy ruhát többször felvenni?

Fodrász: majd ha menyasszony leszek akkor lesz, de eddig az összes esküvőn, ahol voltam magamnak csináltam a hajam. Berakom csavarókra éjszakára, aztán kiengedem és kicsit hátratűzöm. De ha valakinek problémásabb haja van, akkor nem gáz, ha fodrászhoz megy.

Smink: na, nálam ez a legegyszerűbb, mert egyáltalán nem sminkelek.

A férfiruhákat meg még ennyire sem bonyolítom. öltöny aztán kész, nyilván van inge és nyakkendője is hozzá.

Ha a férjed annyira befolyásos és ő is azt mondja, hogy túlzás ez a felhajtás, akkor ne lehet, hogy inkább rá kéne hallgatni?

2014. aug. 14. 22:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem túlzás,ha megtehetném én is megtenném :)
2014. aug. 15. 10:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
A brit királyi családnál kevés befolyásosabb van, Katalin hercegnét mégsem zavarja, ha egynél többször visel egy ruhát. Ettől még elegáns és népszerű.
2014. aug. 15. 14:16
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha megteheted akkor szíved joga.

Én 4 db alkalmi ruhából oldok meg mindent, amihez ki kell öltözni. Van egy estélyim, egy fekete és egy bézs koktél ruhám, meg egy elegánsabb nyári ruhám. Esküvőre az első kettő kiesik, a maradék kettőt variálom kiegészítőkkel (öv, nyaklánc,fülbevaló, táska, cipő, blézer), vagy hajviselettel (amit otthon szoktam megcsinálni - egyszer voltam fodrásznál és jó nyomit csinált sok pénzért). Amikor testi adottságaim már nem teszik lehetővé a viselést, vagy pusztán már kezd látszani a kora a ruhának, akkor veszek másikat. Sminkelni nem sminkelem magam rendszeresen, így ha egy minimál make up-ot felviszek, már az is látványos különbséget eredményez, amit meg én is meg tudok otthon csinálni.

Nekem az a véleményem, hogy vendégként nem engem fognak nézegetni elsősorban, és ha ugyan azzal a társasággal is megyek, akkor sem fog a kutya sem emlékezni rá, hogy miben jöttem előtte. Aki meg fényképekből kiszúrja "nézd a Maris ugyan abban a ruhában volt", az vendégem egy fagyira :)

2014. aug. 17. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!