Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre (vendégként) milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre (vendégként) milyen ez az ruhaösszeállítás?

Figyelt kérdés

Nem túl fehér?

Szoknya: [link]

Ing (hasonló: lengébb anyagú): [link]

2014. jún. 2. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
kicsit irodistás, de a színével nincs gond
2014. jún. 2. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Nekem ilyen konzervatív irodistás stílusom van. :)

Én pl. nem tudnám magam elképzelni egy tépett, aszimetrikus, flitteres ruhában boleroval. (pedig 23 évesen állítólag olyat kellene hordanom)

2014. jún. 2. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem kell olyat hordanod amit leirtal... Nekem bejon foleg a szpknya :) egybe ruhan nem gondolkodtal abbol legalabb nem csuszna ki a bluz
2014. jún. 2. 22:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam azon is, de még nem találtam meg a megfelelőt. Ebbe a szoknyába viszont beleszerettem (bár nem láttam még élőben és lehet, hogy nagyon gagyi minőség :( )

A szoknya + blúz/ing kombó azért tetszik jobban, mert utána mindkettőt fel tudom venni külön-külön is.

2014. jún. 2. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szoknya nagyon tetszik, a blúzzal viszont nem értek egyet. Tényleg munkahelyi kicsit, meg hosszú ujjú, ezért ha meleged van, nem tudod levetni. Inkább egy ujjatlan fehér topot vegyél fel, mondjuk csipkés szélűt, és vegyél fel rá egy púderszínű blézert. Az formális stílusodról így nem kell lemondanod. :)
2014. jún. 3. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

A blúz kislányos, valami nőiesebbet válassz (meg én nem fehérben mennék, hanem olyan színűben mondjuk, mint a szoknya virágjai).

A szoknya színkombinációja tetszik, a fazonja és a mintája nagyon nem, de ha neked bejön, hajrá :)

2014. jún. 3. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, igen, és ne hosszú ujjút, annyi ujjatlan/rövid ujjú blúzt lehet kapni. Ebben megsülsz majd. :)
2014. jún. 3. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!