Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fonott haj esküvőre? N
Egy egyszerű fonást képzeltem, a vállam fölött előre lógatva, a végén fehér szalaggal megkötve, az egyik fülem fölött egy virággal. Édesanyám szerint ez túl egyszerű, de a ruhám is egyszerű lesz. Szerintetek??
És vajon lehetne a hajamba élő virágot tenni? Fehér liliomra gondoltam. Liliom-rózsa-liziántusz csokrom lesz egy kevés rezgővel, és zölddel.
van akinek nagyon jól áll, és elegáns a maga egyszerűségében..(nekem otthoni hangulatot ad az arcomnak, a barátnőm pedig anno buliba is hordta úgy, mert neki annyira jó volt)
tehát gondolom te nem véletlenül választottad...szerintem jó lesz
Ha neke tetszik, illik hozzád meg a ruhádhoz, akkor maradj emellett, igen elegáns lesz.
A virágok miatt meg kérdezz meg egy virágkötöt (is), de a liliom nem túl jó, mert egyrészt hamar széthullik, de ami még rosszabb, mindent beszór virágporral, a hajadat meg a ruhádat is. Szerintem valami más jobb lenne.
Szerintem jó, ne hallgass anyudra. Miért kéne mindenféle frizura borzalmakra költened - ugyanis a legtöbb csaj rémesen mű, elsősorban a haja miatt -, ha neked az egyszerűség tetszik?
A szalag miatt népi táncos beütésű leszel, amúgy :)
Én egy szimpla loknis hajat képzelek magamnak - bár úgyis kirúgja egy óra alatt még 5 kiló lakkal is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!