Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak szerintem jobb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem jobb egy cigány esküvő, mint egy magyar?

Figyelt kérdés
pl a zenék is jobbak, ahogy táncolnak.. és az egész

2014. aug. 17. 16:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
52%

Ahogy már le lett írva, van ezerféle esküvő. Magyar ember is tud mulatni, lehet igényesen megszervezett esküvő, lehetnek gazdagok, szegények. Cigányoknál is biztos van normális esküvő, meg ahogy már volt írva, a pénzesebb fajta esküvőjének a csóró cigány a közelébe sem mehet, azoknak marad a kocsma.

Bár én garantáltan nem érezném magam jól.

2014. aug. 17. 18:31
 22/30 anonim ***** válasza:
88%

Ezt most jól "megaszontad" nekem. Csak nem rájöttél, hogy nettó hülyeség, amit eddig írtál?

De az legalább egy jó ötlet, hogy mész a családodhoz és foglalkozol velük. Csak könyörgöm az olvasást, írást ne hanyagoljátok el. Mert nagyon zavaró, amikor a "vitapartner" végig mellébeszél.

2014. aug. 17. 18:39
 23/30 anonim ***** válasza:
51%
Mind a két fajtának megvan az előnye és a hátránya. Vendégként egy hagyományos, igényesen megtartott cigány esküvőn (azaz: nem rongyrázós, diszkómulatós zenés, csicsás arany-rózsaszín hintós, giccses) is jól érezném magam, de én nem ilyet tartanék, mert baromira nem az én stílusom. Aki ismer, az sem érezné jól magát rajta, mert egyszerűen látnák, hogy mennyire nem önazonos. Én amúgy sem vagyok egy társaság középpontja típusú ember, aki hajnalig ugrálna mulatósra a parketten, így pici esküvőm lesz egy kis ebéddel, letisztult, elegáns, modern, minimalista díszítéssel. Biztos lenne, aki halálra unná magát az enyémen, tény és való, de attól még nem rosszabb az enyém, csak más.
2014. aug. 17. 18:48
 24/30 anonim ***** válasza:
71%

ez egy magyar nyelvű oldal. Kérlek írj magyarul, érthetően, szabatosan, mert gyalázat, ahogy te írsz!

Ha ilyen lenne a fogalmazásom+helyesírásom, nem lenne bőr a képemen égetni magam a normális emberek előtt.

Off: vajon ez a kérdés nem provokatív és rasszista?

Ha az lett volna a kérdés, hogy ugye egy magyar esküvő jobb, mint egy cigány, akkor a moderátorok már törölték volna.

2014. aug. 17. 18:52
 25/30 anonim ***** válasza:

ez viszi a prímet:

"ity"

Ugye, azt akartad írni, hogy "így"?

2014. aug. 17. 18:53
 26/30 anonim ***** válasza:
Igen, csak szerinted. Szerintem mindkettő pocsék.
2014. aug. 17. 19:19
 27/30 anonim ***** válasza:

Azt mondja már meg vki, hogy a dárga étkészlet meg a sztárvendég az miért olyan fontos, miért egy jó esküvő ismérve? :D

Aki jó társaságban van, ezek nélkül is fantasztikusan érzi magát. Sőt. Sztem az ciki, ha vki erre veri a nyálát. Az meg amúgy sem cigányság-nem cigányság kérdése, hanem pénzkérdés. És ne mondja nekem senki, hogy minden cigánynak megvan rá a pénze. A tehetséges muzsikusoknak, a celebeknek meg annak, aki összelopja rá a pénzt, vagy legalábbis nem etikus módon szerzi meg. Nem vagyok rasszista, ismerek értelmiségi cigányt, nem is egyet, őket kedvelem és tisztelem, na de pont az nem veri a mellét, hogy azér' jó a cigánylagzi mert fellép ott a Lagzi Lajcsi. (ellenben azzal, aki nem képes egy értelmes mondatot leírni magyarul, de azért mindenki hülye, csak ő okos)

2014. aug. 17. 19:34
 28/30 zabmester ***** válasza:
100%
A tipikus cigány lagzi nekem nem jön be, de ettől még teljesen el tudom fogadni, hogy vannak, akik ott jól érzik magukat. De az is igaz, hogy nekem a hagyományos falusi magyar lagzi sem az esetem. Nekem mindkettő túl harsány. És hát se a magyar nótákat, se a mulatóst, se a cigányzenét nem igazán szeretem, úgyhogy ez a kettő nálam egyre megy.
2014. aug. 17. 23:36
 29/30 anonim ***** válasza:

75%-os!

Már löktem neked egy privátot, de nem bírom megállni, hogy ne írjam ki ide is: Hatalmasat nevettem a "A rák egye ki a beled"-válaszodon! :D

2014. aug. 18. 18:09
 30/30 anonim ***** válasza:
Én magyar vagyok, de nekem nagyon tetszenek a hagyományos cigány lakodalmak. Nem írígylem, hogy nekik telik rá. Tetszenek a koronás menyasszonyok és a kendőzés. Ők más mentalitásu emberek. Kiterjedt rokonsággal és baráti körrel rendelkeznek. Ide tartozik a sztárvendég is. A lányokat nagy becsben tartják a roma családok. A vőlegény és násznépe drága ékszereket és pénzt ad értük. Mi magyarok gondolkodásától ez eltérő. Én sem vagyok társaság közepe. Nagyon egyszerű esküvőm volt, de tetszenek a más hagyományok.
2014. aug. 19. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!