Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak szerintem jobb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem jobb egy cigány esküvő, mint egy magyar?

Figyelt kérdés
pl a zenék is jobbak, ahogy táncolnak.. és az egész

2014. aug. 17. 16:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%

"Cigany eskuvon gyonyoru teritek... 1001 feld etel, jo zenekar akar star vendeg"

Sztár vendég? A "rák egye ki a beled" világsláger előadója? Tegnap is ez a híres nóta ment a buszon 30 percig.

2014. aug. 17. 17:29
 12/30 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem van benn valami. A mennyiszonytánckori pénz adakozás is például a cigány hagyományba van, nem a magyarba. Nem lenne jobb nem vették volna azt is át.
2014. aug. 17. 17:31
 13/30 anonim ***** válasza:
96%

Cigány lagzi és cigány lagzi közt is hatalmas a különbség. Vannak a bodzaszedő, muzsikus és egyéb gazdag cigányok, akik az 5-600 fős lagzikat tartják koronás "gyémántossssh hejcegnős" menyasszonnyal, ahol csak úgy repkednek a 10-20 ezresek, meg a Hummer limuzin, és ilyenkor elhívnak egy két nevesebb muzsikus cigányt haknizni. Viszont ide a csóró putris rokon be nem teheti a lábát, mert a beugró a menyasszonytáncnál szerintem olyan 100 ezer körül kezdődik a nászajándékról nem is beszélve.

Viszont láttam csóró cigó lagzit, akik a templom után jó 15-20-an a közeli kocsmába mentek a zenegépből bömböltették a mulatóst és merev részegre itták magukat a legolcsóbb koccintóssal, meg keverttel. Aztán az elmaradhatatlan bunyóra is sor került, mindez a buszmegálló mellett szóval szép kis nézőközönségük akadt.

Nekem az ilyenféle lakodalmak nem tetszenek, ok legyen mulatós, meg legyen dj is, meg mai zene is, és érdekem mi magyarok vagyunk és mégis tudunk táncolni.

2014. aug. 17. 17:39
 14/30 anonim ***** válasza:
45%
Ciganynak legyen cigany lagzi!!! Magyar magyar lagzi!!
2014. aug. 17. 17:43
 15/30 anonim ***** válasza:
17%
13 as lejarod a cigganysagot is ittt atkozodol???csak magadat minositeted le,es buszke vagyok magamra hogy nem sulyedek vissza a te szintedre!!!!ez a kulombseg en nem szegyenlem cigany vagyok de nem atkozodom ugy mint te !!!!
2014. aug. 17. 18:08
 16/30 anonim ***** válasza:
84%

"13 as lejarod a cigganysagot is ittt atkozodol???csak magadat minositeted le,es buszke vagyok magamra hogy nem sulyedek vissza a te szintedre!!!!ez a kulombseg en nem szegyenlem cigany vagyok de nem atkozodom ugy mint te !!!"

Én "átkozodolok"? Amellett, hogy egy 2 éves értelmi szintjén írsz, észrevehetnéd, hogy idéztem egy népszerű szlogent. Ennyire megerőltető értelmezni 1 mondatot?

2014. aug. 17. 18:15
 17/30 anonim ***** válasza:
5%

Igen es buszke is vagyok rà:) tudod mi egyutt erzoek vagyunk es meleg szivuek is... sok szeretett van benunk... mig bennetek ez nincs meg!!! Sot tele vagytok irigysegel holott ciganyban is van jo mofu es szegent ember is... ugyanugy mint magyarban!!!nrm tudodm mi ez a nqgy gyūlūlkedes meg mindig!!!1 tanulj meg...:aki tisztel teged azt te is tiszteld!!!!!

ugyanis en nem jaratom le magamat ugy mint akit te vedesz holott itt atkozodik!!!bezzeg ha ezt cigany csinalna mindjart forradalom is kitorne!!!

2014. aug. 17. 18:19
 18/30 anonim ***** válasza:
92%

Egyszerűen értelmezhetetlen, amit írsz!

Ha nem tudsz magyarul, akkor írd le cigányul, aztán majd valaki lefordítja!

2014. aug. 17. 18:24
 19/30 anonim ***** válasza:
96%

Nem járatod le magad? Azt sem tudod mire válaszolsz- bár szerintem azt sem, hogy mit, mert ilyeneket senki nem írt.

Olvasd el többször mielőtt válaszolsz, mert eddig nem sikerült helyesen értelmezni egy mondatot sem.

2014. aug. 17. 18:26
 20/30 anonim ***** válasza:
9%

Jajj de okos vagy ,vagy csak hiszed magadrol,

Lattom sz@r napod volt ma is :))) na de nem itt kene ki elned magadat ha mar otthol nem tudod !!!!mennyi megkeseredet maganyos ember van itt hogy csak a vitat keresik... csak.azert mert valaki nem.ert veluk egyett!!!ne csodalkozz ha egyedul maradsz pont a makacssagod es minden tudo eszedel.!!! De en nem.fogok itt vitatkozni mert igy a legkonyebb nev nelkul ismeretlenul poffazni :)))tudod nem pazarolom rad az idomet mert nekem van olyan hogy csaldad....inkabb veluk foglalkozom,nem pedig megkeseredett rossz lelku emberekel!!!!!!

Viszlat es remelm.jora fordul az eleted hogy ne ity elhesd ki magadat hogy petcenkent valaszolsz osztod a hulyesegeidet!!!!!!!

2014. aug. 17. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!