Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Unokanoverem eskuvoje lesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unokanoverem eskuvoje lesz, illetlenseg igy tenni?

Figyelt kérdés

A helyzet a kovetkezo:

Hivatalosak vagyunk az eskuvore a parommal, de csak a szuleim kaptak kulon meghivot.

Mi is kulon elunk, sajat csalad vagyunk, mikor az en ballagasom volt, en kulon meghivot adtam mindenkinek, aki kulon haztartasban el, koztuk nekik is, mert ugy gondolom igy illik. Oszinten kicsit rosszul esik, hogy mi nem kaptunk. Arra gondoltam, hogy igy en nem veszek kulon ajandekot, hanem amit anyaek adnak (50e ft) az lesz ugymond tolunk is. Ha nincs kulon meghivo, nincs kulon ajandek.

Szerintetek ez bunkosag? Tenyleg elg rosszul esett/esik, foleg hogy meg felhivni se vette a faradtsagot, hogy eskuvom leaz gyertek, csak anyaek szoltak, hogy hivatalosak vagyunk mi is. Azt is testveremel uzente meg, hogy nem gond e nekem, hogy nem leszek koszuruslany, csak tesom?

Mit gondoltok?

Bocsi az ekezet hianyaert illetve az esetleges helyesirasi hibakert, de telefonrol irok.

2014. aug. 14. 22:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem ne pattogj a meghívó miatt. Oké külön élsz, de ahogy olvastam a párod és a szüleid tartanak el. Tehát még nem vagy önálló, a családodtól függsz, gondolom ezért nem kaptatok külön meghívót.
2014. aug. 15. 16:58
 22/26 A kérdező kommentje:

Ott írtam, hogy dolgoztam, sőt a nyarat is végig melóztam, az egyetem miatt hagytam abba, ebben segítenek a szüleim.

Egyébként felhívott ma este, hogy ugye jövünk holnap? Szóval részemről ennyi.

De egyébként imádom az ilyen rosszalló, bántani próbáló kommentet, ami esetleg csak közvetetten kapcsolódik a kérdéshez, vagy úgy se. Próbálok valamit elérni az életben, és az egyetem mellett nem menne a munka. De igazad van, jobb lenne, ha érettségivel a mekiben lennék dolgozó, vagy valahol az utcán, az éjszakában züllenék minden nap, értem :D Nem sértődök meg az ilyen hozzászólásokon, inkább csak nevetek rajta, szóval lehet próbálkozni, én itt abbahagyom.

Köszönöm az értelmes válaszokat ^^

2014. aug. 15. 21:30
 23/26 anonim ***** válasza:
92%
mondjuk azért ilyen részleteket leírhattál volna az elején is, mint hogy a húgod kapott külön, s hogy már 250e benne ven a lagziban...
2014. aug. 15. 22:56
 24/26 A kérdező kommentje:

Gondoltam, a pénz annyira nem lényeges a kérdés szempontjából.

Húgom mondjuk lehet, hogy azért kapott mert ilyen öribari szinten van unokanővéremmel, hiába fiatal, tök jóban vannak, meg ilyesmi. Mondjuk mikor ennyi idős voltam, mint a tesóm, én is eléggé elvoltam unokanővéremmel, bizalmas kapcsolatunk volt, sok mindent megbeszéltünk. Aztán ő is elkezdte élni a saját életét, meg én is, és a kapcsolatunk valahogy megszakadt, már csak családi eseményeken találkoztunk.

Ezért is esett kicsit rosszul, de mindegy, már túltettem magam rajta :)

2014. aug. 15. 23:34
 25/26 anonim ***** válasza:
80%

En voltam aki masodikkent keveselte az 50et.Utolag irtad a 250et.Igy mar egy csoppet mas a szitu.Elnezest erte.

Meghivot adott kulon a hugidnak,neked nem?Háát,elhiszem higy szarul esett.En vagyok olyan nagyszaju hogy valahogy viccesen-komolyan megjegyeztem volna ezt neki.

2014. aug. 16. 00:43
 26/26 gabriell88 ***** válasza:
60%
Mi csak 20 főre terveztük az esküvőnket, 50 lett utána, akkor megrendeltem a meghívókat, mindenkinek külön persze.Most, hogy egy hónap van vissza 70 főnél járunk.tehát nem volt elég meghívó, így családokra bontottuk le, hogy senki ne maradjon ki.
2014. aug. 18. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!