Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Unokanoverem eskuvoje lesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unokanoverem eskuvoje lesz, illetlenseg igy tenni?

Figyelt kérdés

A helyzet a kovetkezo:

Hivatalosak vagyunk az eskuvore a parommal, de csak a szuleim kaptak kulon meghivot.

Mi is kulon elunk, sajat csalad vagyunk, mikor az en ballagasom volt, en kulon meghivot adtam mindenkinek, aki kulon haztartasban el, koztuk nekik is, mert ugy gondolom igy illik. Oszinten kicsit rosszul esik, hogy mi nem kaptunk. Arra gondoltam, hogy igy en nem veszek kulon ajandekot, hanem amit anyaek adnak (50e ft) az lesz ugymond tolunk is. Ha nincs kulon meghivo, nincs kulon ajandek.

Szerintetek ez bunkosag? Tenyleg elg rosszul esett/esik, foleg hogy meg felhivni se vette a faradtsagot, hogy eskuvom leaz gyertek, csak anyaek szoltak, hogy hivatalosak vagyunk mi is. Azt is testveremel uzente meg, hogy nem gond e nekem, hogy nem leszek koszuruslany, csak tesom?

Mit gondoltok?

Bocsi az ekezet hianyaert illetve az esetleges helyesirasi hibakert, de telefonrol irok.

2014. aug. 14. 22:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
Engem ha nem hívnak meg valahová, akkor nem megyek el. Ilyen egyszerű.
2014. aug. 15. 05:26
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

most nem azért, de mindenki írja, hogy 50e 4 emberre elég.

Senkinek a tárcájában nem akarok kotorászni, nekem aztán mindegy, mennyit adnak, csak gondoltam megjegyzem, hogy nem 4en, hanem 6an vannak... Kérdező anyja, apja, testvére, párja és maga a kérdező

2014. aug. 15. 08:49
 13/26 anonim ***** válasza:
86%

Utolso.Egyrugora jart az agyunk! Igy viszont az 50e Ft 6 főtől ajandekba unokatesonak hááát...Viszont a kulon boritekot en is hianyolnam.

Kerdezo ha vagytok olyan viszonyban a uncsitesoddal akkor hivd fel,add a hulyet,hogy "most akkor tenyleg mi is meg vagyunk hivva,mert anya azt mondta,h igen,de neked nem erkezett meghivo igy most nem tudod kinek higyjek,igy gondoltam elebe megyek a dolgoknak!"

2014. aug. 15. 10:34
 14/26 anonim ***** válasza:
88%
Bocsanat.A kulon meghivot(nem boritekot)en is hianyolnam a kerdezo helyeben.
2014. aug. 15. 10:39
 15/26 A kérdező kommentje:

50 ezer forint borítékban, és 250-el már külön beleszálltak a költségbe. Mi ezzel a baj? Felén így szokás. Közeli rokonok beleadnak annyit, amennyit tudnak.

Nem feltétlen telik mindenkinek rá, hogy több százezret adjon. Ha már így nézzük, akkor meg heten vagyunk, mert van még egy pici húgom is. Ne haragudj, de nem hiszem, hogy 140e ftot kötelesek lennénk oda adni, ha egyszer nem tehetjük meg.

2014. aug. 15. 15:02
 16/26 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ez iszonyatosan kicsinyes, ennyire gyerekes ne legyèl.
2014. aug. 15. 15:04
 17/26 A kérdező kommentje:

Másrészről apa testvérének a nevelt lányai, a mostani felesége gyereke, ha már így bele megyünk a rokoni szálba, szóval ha innen nézzük, nem is vérrokon, sőt, a kapcsolatot sem tartjuk szorosan, attól független, hogy nem különböztetem meg, hogy vér rokon-e vagy sem, ha egyszer vele nőttem fel.

Most komolyan a 250e fton felül még fejenként 20-at, szóval 140 ezret kéne adnunk??? Az majdnem 400e ft..

Nem veszekedésből, csak tényleg érdekel, nem folytam még bele ennyire a dolgokba soha, mert mikor utoljára esküvőn voltam, kb 10 éves lehettem.

2014. aug. 15. 15:05
 18/26 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, nem csodálom, hogy nem tekintenek rád még fészekből kirepült madárkaként, mivel még nem repültél ki, mert ha nem lennének édesanyádék, meg a párod, akik eltartanak téged, akkor egy filléred nem lenne. Szóval, áruld már el nekem, hogy milyen pénzt akarsz a borítékba rakni? Ugyanúgy édesanyádék pénzét raknád bele, akkor meg nem mindegy? Még nem vagy felnőtt, nem vagy önálló, miért várod el, hogy annak tekintsenek, még ugyanúgy, mint x éve a szüleid családjaként vagy számontartva, nem külön háztartásként, ezért nem küldtek külön meghívót, mert a kislány, aki az épp aktuális pasijával meg az anyjáékkal tartatja el magát, az nem különálló felnőtt.
2014. aug. 15. 15:48
 19/26 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan az aktuális pasim, aki amúgy a vőlegényem, és 8éve együtt vagyunk.

Az meg, hogy ki kit tart el, ők ezzel nincsenek tisztában. A nyáron én is dolgoztam, abból lett egy kis félretett pénzem, sőt előtte is, csak képzeld, felvettek az egyetemre, és a szüleim támogatnak a költségekben, de egyébként szerintem ez marhára nem rád tartozik.

2014. aug. 15. 16:11
 20/26 A kérdező kommentje:
Mellesleg a 14 éves húgom meg kap meghívót, akkor őt már külön kirepültnek tekintik??? :D Kezdem magam kirekesztve érezni :/ :D
2014. aug. 15. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!