Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illetlenség lagziban levenni a cipőd?
Figyelt kérdés
Nagy illetlenség lagziban levenni a cipőt és úgy táncolni? Volt már ezzel valami tapasztalatotok?2013. aug. 13. 13:49
1/15 anonim válasza:
Volt tapasztalatom egyetlen egy lagziban(ami aztán válással végződött 4 évvel később),hogy a menyasszony családja(az egész) így táncolt.Hát én ezzel úgy voltam,hogy kényelmetlen az a magassarkú,meg az a kis topánka,úgyhogy jól tették,amit tettek.Szerintem nem illetlenség,mindenki megérti.Aki nem,az karrótnyelt.:D
2/15 anonim válasza:
Én elég sok lagziban voltam mostanában (az ismerőseim házasodási korba értek), és mindig volt pár ember, aki cipő nélkül táncolt.
3/15 anonim válasza:
szombaton voltam lagziban, én is cipő nélkül roptam, ilyenkor senki sem karót nyelt, mindenki kivetkőzik magából :D
4/15 anonim válasza:
Szerintem nem illetlenség, ha nincs valakinél cserecipő és fáj a lába inkább úgy táncoljon, minthogy üljön egész este csak mert feltörte a cipő. De én nem igazán érezném jól magam mezítláb, mindig be van készítve egy kényelmes cserecipő, ami jol is néz ki valamennyire(elegánsabb balaerina, lapos szandál)
5/15 anonim válasza:
Én illetlenség vagy sem, levettem a saját lagzimban. Annyira fájt a lábam már, ha nem veszem le, lábra sem bírtam volna állni, nemhogy még táncolni.:)
6/15 A kérdező kommentje:
Ilyenkor harisnyában ropjátok vagy az is lekerül? :)
2013. aug. 13. 14:09
7/15 anonim válasza:
Lekerül a bugyi is, esküvőn mindent szabad :)
15L
8/15 anonim válasza:
Harisnyábqn, de addigra már az is kiszakad, mivel a cipő feltörte a lábam (az enyémet a sportcipő is feltöri hosszútávon)
Szerintem "vendégserreg"függő...
Ahol így történt a menyasszoyn volt az első, aki levette
9/15 anonim válasza:
Jó lagziban egy bizonyos idő és alkoholfok után kötelező :D
10/15 anonim válasza:
Lagziban egy idő után már nem az illendőség számít, hanem az, hogy mindenki érezze jól magát!
Persze aki tudja, hogy egy vadiúj körömcipőben indul el, jól teszi, ha viszi magával a kitaposott házi-papucsot is. Senki nem fog megbotránkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!