Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírnátok a pontos sorrendet, hogy ki ül a lagziban a vőlegény és a menyasszony mellett?
Középen mi (férjem+én), mellettem apukám, mellette anyukám.
Férjem mellett az ő anyukája, mellette az apukája.
A szülők folytatásaként a nagyszülők (L alakban), majd a testvérek következtek, aztán a keresztszüleink, egyéb nagynénik, nagybácsik, unokatesók, végül a barátok, ismerősök.
Próbáltam tartani az 1 fiú- 1 lány sorrendet, de az öregeknél sajnos nem mindig sikerült már.......
U alakban lesznek az asztalok, az U "alján" 6 hely lesz: középen mi, én mellettem apa, anya. Párom mellett anyukája és a párja. Az én oldalamon az U "szárán" anya férje, nagyszülők (2 mama és egy papa), barátok. A páromék melletti "szárán" barátok.
24N
Én sem értem a lepontozást, felénk is az a szokás, hogy a tanúk ülnek a pár mellett, utána a szülők. Errefelé akárhány lagziban voltam, mindig ez volt az ültetési rend. A másik verzió, hogy a pár mellett a szülők ülnek és utána a tanúk.
Belinkelek mindkét verzióból, hátha valamelyik megtetszik:
nálunk E alakú ültetés volt.
a főasztalnál így ültünk sorban:
tesóm-apám-anyám-én-férjem-anyja-húga-apja-öccse
az E alak két szélső szárának hozzánk eső szélén ültek a tanúk a családjaikkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!