Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Leírnátok a pontos sorrendet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírnátok a pontos sorrendet, hogy ki ül a lagziban a vőlegény és a menyasszony mellett?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 16:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Középen mi (férjem+én), mellettem apukám, mellette anyukám.

Férjem mellett az ő anyukája, mellette az apukája.

A szülők folytatásaként a nagyszülők (L alakban), majd a testvérek következtek, aztán a keresztszüleink, egyéb nagynénik, nagybácsik, unokatesók, végül a barátok, ismerősök.

Próbáltam tartani az 1 fiú- 1 lány sorrendet, de az öregeknél sajnos nem mindig sikerült már.......

2013. máj. 7. 16:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Férjem és én középen, jobbra-balra a szüleink (először anyu aztán apu), mellette mama (papa nincs), és testvérek. Ennyien voltunk.
2013. máj. 7. 16:46
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
felénk az a szokás, hogy a nászok ülnek a pár mellett, aztán a sülők.
2013. máj. 7. 16:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A mnyasszony asztalánál nálunk csak a násznagyok ültek. A szülők másik asztalnál ültek
2013. máj. 7. 17:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim elváltak, mással újraházasodtak, és viharos a viszony köztük, egyértelmű volt, hogy nem a szüleink lesznek a főasztalnál :D Mellettünk a tanúink (és a sógorom, mivel ő volt a férjem tanúja, családja), illetve néhány barát. A többi asztal fésűs elrendezésű volt: anyukámék része, férjem családja (villámhárítónak :D), a harmadikban pedig apukámék része, illetve az asztalok végében az ismerősök :)
2013. máj. 7. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindig az adott pár döntése. Nyilván azok ülnek legközelebb, akik közel állnak a párhoz.
2013. máj. 7. 17:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért megkérdezem, mi lepontoznivaló van egy szokáson...
2013. máj. 7. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:

U alakban lesznek az asztalok, az U "alján" 6 hely lesz: középen mi, én mellettem apa, anya. Párom mellett anyukája és a párja. Az én oldalamon az U "szárán" anya férje, nagyszülők (2 mama és egy papa), barátok. A páromék melletti "szárán" barátok.

24N

2013. máj. 7. 18:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem a lepontozást, felénk is az a szokás, hogy a tanúk ülnek a pár mellett, utána a szülők. Errefelé akárhány lagziban voltam, mindig ez volt az ültetési rend. A másik verzió, hogy a pár mellett a szülők ülnek és utána a tanúk.

Belinkelek mindkét verzióból, hátha valamelyik megtetszik:

[link]

[link]

2013. máj. 7. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:

nálunk E alakú ültetés volt.

a főasztalnál így ültünk sorban:

tesóm-apám-anyám-én-férjem-anyja-húga-apja-öccse

az E alak két szélső szárának hozzánk eső szélén ültek a tanúk a családjaikkal

2013. máj. 7. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!