Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok olyan esküvőn ahol a vőlegény vagy a menyasszony esetleg énekelt a másiknak? Milyen dal volt vagy mit tanácsolnátok?
Én a duettet látom a legcélszerűbbnek, mert így egyik sem unatkozik, míg a másik énekel. Itt válogathattok:
Néha a kevesebb több. A mai párok már azt sem tudják, hogy mivel tegyék hiper-szuper-giga-mega különlegessé az esküvőt: gyertyagyújtás, homoköntés, galamberegetés, rízsdobálás, versmondás, fogadalomtétel, most meg ez az éneklés....
tiszta giccs.
Főleg ha gáz a hangod. Hányezer ember ment az X-faktorba, mert azt hitte, hogy jó hangja van (és a család+barátok is bíztatták) aztán lebőgtek egy ország előtt.
Meggondolandó...
Én az Underneat your clothes c. számot szerettem volna, de sajnos nincs olyan jó hangom, és nem akartam beégni. De szerintem szép gesztus. Amúgy nehogymár mi mondjuk meg milyen sázmot énekelj. Amelyiket ti szeretitek, sokat jelent nektek, stb.
Amúgy jó ötlet lehet még Jason Marz Lucky-ja is, mi erre táncoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!