Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Voltatok olyan esküvőn ahol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok olyan esküvőn ahol a vőlegény vagy a menyasszony esetleg énekelt a másiknak? Milyen dal volt vagy mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 19:17
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Mi a véleményetek erről esetleg túlzás?
2013. jan. 20. 19:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hááát, ha tudnak énekelni, úgy tényleg, akkor jó ötlet lehet. A vacsora után, a buli kezdete előtt egy lassú, szép szerelmes számot simán el tudnék így képzelni, szerintem kedves ötlet. :) A zenekarral kell leegyeztetni, biztos segítenének benne. Ha nem tudnak, akkor viszont rettentő kínosnak hangzik a dolog. :)))
2013. jan. 20. 19:23
 3/16 anonim ***** válasza:
Mármint ha énekelni nem tud a pár persze. :)
2013. jan. 20. 19:23
 4/16 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szép gesztus. de csak ha nem csak a rokonai szerint van szép hangja :)
2013. jan. 20. 19:36
 5/16 anonim ***** válasza:
Igazi szép ajándéknak tartom az egyámsnak történő éneklést. Mindenki el lesz ragadtatva. Jól meg kell választani a dalt. Ne legyen túl mézes, de legyen szép és kedves, tényleg az érzésekről szóljon.
2013. jan. 20. 19:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Ti milyen dalt tanácsolnátok?
2013. jan. 20. 19:43
 7/16 anonim ***** válasza:

Én a duettet látom a legcélszerűbbnek, mert így egyik sem unatkozik, míg a másik énekel. Itt válogathattok:

[link]

2013. jan. 20. 20:13
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szirupos, de ti tudjátok. Ha van hangotok, még a csöpögős dal is lehet jó, de ha nincs, állati kínos lesz.
2013. jan. 20. 21:11
 9/16 anonim ***** válasza:
54%

Néha a kevesebb több. A mai párok már azt sem tudják, hogy mivel tegyék hiper-szuper-giga-mega különlegessé az esküvőt: gyertyagyújtás, homoköntés, galamberegetés, rízsdobálás, versmondás, fogadalomtétel, most meg ez az éneklés....

tiszta giccs.

Főleg ha gáz a hangod. Hányezer ember ment az X-faktorba, mert azt hitte, hogy jó hangja van (és a család+barátok is bíztatták) aztán lebőgtek egy ország előtt.

Meggondolandó...

2013. jan. 20. 21:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Én az Underneat your clothes c. számot szerettem volna, de sajnos nincs olyan jó hangom, és nem akartam beégni. De szerintem szép gesztus. Amúgy nehogymár mi mondjuk meg milyen sázmot énekelj. Amelyiket ti szeretitek, sokat jelent nektek, stb.

Amúgy jó ötlet lehet még Jason Marz Lucky-ja is, mi erre táncoltunk.

2013. jan. 20. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!