Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ennyi idő után ti hozzámennéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idő után ti hozzámennétek a párotokhoz?

Figyelt kérdés

Párom ma szóbahozta a házasságot és nem tudom mit mondjak neki.

11 éve vagyunk együtt, 3 gyerekünk van.

Ő életem szerelme, de szerintem ennyi idő után hülyeség lenne összeházasodnunk. Mit gondoltok?

2014. aug. 14. 16:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
53%
Miért gondolják sokan, hogy aki nem akar házasodni, az előbb-utóbb le akarna lépni?
2014. aug. 14. 23:59
 22/28 anonim ***** válasza:
69%
Mert oka van annak, hogy valaki nem lép feljebb, mint a barát-barátnő szint.
2014. aug. 15. 09:40
 23/28 anonim ***** válasza:
16%
Van egy kérdésem erre vonatkozóan, éjjel írtam ki. Beszéljünk erről részletesen, ha nem bánod, kíváncsi lennék a valódi érveidre. Hogy csak magadból indulsz-e ki vagy konkrétan más emberekből meríted a tapasztalataidat? El tudod képzelni, hogy valakinek más rugóra jár az agya, mint neked, vagy nem?
2014. aug. 15. 09:45
 24/28 anonim ***** válasza:
65%

Hát nálam kizárt lenne mert nem lennék együtt olyannal 11 éve , és nem szültem volna 3 gyereket olyannak aki nem a férjem 2-3 év után sem...

De egyébként ha mégis ez a helyzet állna elő, igen hozzá mennék ha úgy érezném hogy akarom.

Ha ellenérzéseid vannak a házassággal szemben, vagy pl félsz hogy így macerásabb lenne lelépni mellőle akkor nem.

2014. aug. 15. 16:01
 25/28 anonim ***** válasza:
67%
Együtt vannak 11 éve, szült neki három gyereket. Bevallása szerint nagyon szereti a párját. Nem biztosíték mindez, de miért ez az első gondolat, hogy le akar lépni? A hülye akarna lelépni valakitől, akivel jól érzi magát, szereti és három közös gyerekük is van.
2014. aug. 15. 16:05
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is előbb házasság gyerek a sorrend így nem nagyon alakulhatott volna így, de ha már igen akkor mindenképp házasság.
2014. aug. 15. 17:23
 27/28 anonim ***** válasza:
Mit követett el a Te embered, hogy megkérte a kezed? Talán elbizonytalanodott
2014. aug. 15. 20:39
 28/28 anonim ***** válasza:
Mit követett el a Te embered? Erről kéne vele beszélgetned.
2014. aug. 15. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!