Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ennyi idő után ti hozzámennéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idő után ti hozzámennétek a párotokhoz?

Figyelt kérdés

Párom ma szóbahozta a házasságot és nem tudom mit mondjak neki.

11 éve vagyunk együtt, 3 gyerekünk van.

Ő életem szerelme, de szerintem ennyi idő után hülyeség lenne összeházasodnunk. Mit gondoltok?

2014. aug. 14. 16:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Hozzámennék persze, de nagy lagzt nem csapnék, csak szép csendben házasodnánk.

Viszont eddig hogy-hogy nem tettétek meg, ha nem vagytok házassgellenesek?

2014. aug. 14. 17:26
 12/28 A kérdező kommentje:
Szerintem jól vagyunk mi így élettársakként is.
2014. aug. 14. 17:46
 13/28 anonim ***** válasza:
76%

Beszéltél vele arról, miért akar most csak úgy hirtelen házasodni?

Részedről ellenérzések vannak a házassággal kapcsolatban, vagy inkább az a "szerintem felesleges, de valójában tökmindegy" a hozzáállásod?

Tudok olyan párról személyesen, akik 10 év után házasodtak össze. Nem az első házasságuk volt ez, közös gyerekük nem volt, idáig csak halogatták, hol pénz nem volt, hol alkalom.

2014. aug. 14. 17:53
 14/28 anonim ***** válasza:
67%

Persze, de már rég össze kellett volna házasodni, a gyerekek elől, hogy rendezett körülmények közé érkezzenek.

Mire vársz még? Szerintem már nagy újdonság nem érhet a barátod részéről. Gyerekeitek is vannak.

Vagy vársz egy jobbra?

2014. aug. 14. 19:46
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

10. évfordulónkon (vagyis 2 nappal utána) házasodtunk. A fiunk már másfél éves volt. Templomi nem volt, mert nem hiszünk benne. Polgári volt két tanúval, utána családi banzáj. Nekünk így jó volt.

Ha te úgy érzed, hogy "minek"? akkor ne tedd.

2014. aug. 14. 20:11
 16/28 anonim ***** válasza:
76%
Addig házasodjatok meg amíg szeretitek egymást, utána csak kínlódás lesz. Már a papír se fog összekötni benneteket.
2014. aug. 14. 20:16
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Hozzámennék. Végül is tulajdonképpen most is férj és feleség vagytok, akkor miért ne lehetnétek azok hivatalosan is? Na jó, meg mert akkor lehet tartani egy nagy kertipartit, és én azokat imádom, és ez egy szuper alkalom lenne rá :)
2014. aug. 14. 21:02
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Hamarabb is megkérhette volna a kezed. Én igent mondanék, de kíváncsi lennék, mire várt 11 évig.
2014. aug. 14. 21:45
 19/28 anonim ***** válasza:
84%

Én nem mennék hozzá, mert neki mindegy, én pedig nem akarok házasodni, nem vagyok én olyan társadalmi/hivatalos lény (olyan hipokrita lenne csinálni valamit, ami számomra csak egy hivatalos flanc) meg különben is, vele maradok úgyis, de azért, mert akarom, engem ne akarjon a társadalom bezárni. A hivatalos kapcsolat hátrányait bevállalom, igazából az öröklés az egyetlen, amíg nincs gyermekünk, nekem ez belefér.

De ha meggondolnám magam, összeházasodnánk akár 50 év után is, miért ne? :) Ha egyikünk akarja, a másik pedig minimum nem bánja, ez a jó megoldás, nem?

2014. aug. 14. 21:46
 20/28 anonim ***** válasza:
60%
Én a helyedben nem mennék hozzá, mert süt belőled, hogy nem akarsz a felesége lenni. Félsz, hogy nehezebb lesz lelépni?
2014. aug. 14. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!